ATU | Fokus: Cambridge, Harvard, Oxford, Yale, Minerva?

  • Torsdag, 2. maj 2019 - 16:00 til 20:00
  • Odense Katedralskole, jernbanegade 34, 5000 Odense C, Lokale: Sol.salen
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2015, 2016, 2017, 2018
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Mandag, 29. april 2019 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Studieorienteret workshop om at studere i udlandet. Hør, hvad det vil sige at studere i udlandet og få tips og tricks til hvordan du opnår dine drømme om studier i udlandet.

Cambridge, Harvard, Oxford, Yale? Få hjælp til din ansøgning til et eliteuniversitet!

v/Danish Students Abroad, Project Access, Cambridge University, Minerva Schools at KGI & Den dansk-amerikanske Fulbright Kommision

Universiteter med navne som Harvard, Oxford, Cambridge, Yale, Minerva, lyder som universiteter som man kun hører om i film og tv-serier. Alligevel er der flere og flere danskere som søger, og kommer ind på, verdens absolut top universiteter. Men hvordan kommer du ind på de universiteter, hvordan vælger du hvilket top-universitet er det rette for dig, og hvem kan hjælpe dig på din vej? Kom med når ATU i samarbejde med Danish Students Abroad (DSA) inviterer til workshop om ansøgning, optag, hjælp og finansiering. Workshoppen byder på oplæg fra Dr. Mark J. King, Admissions and Outreach Officer fra University of Cambridge, Lucian Cosinschi fra Minerva Schools at KGI, samt danske udlandsstuderende fra DSA og Project Access, som alle deler ud af deres erfaring med at komme ind og læse i udlandet. 

Aktiviteten er et samarbejde imellem Danish Students Abroad og ATU. DSA er en frivillig forening som arbejder på at hjælpe danskere på deres vej til at læse i udlandet, både igennem personlig vejledning, politisk repræsentation, og karriererådgivning. DSA repræsenterer de over 2000 medlemmer politisk, og drager ofte nytte af dette netværk til at hjælpe danske studerende og gymnasieelever på deres vej ud i verden, hvad end turen går ud for en hel, eller dele af deres uddannelse. Seminaret afholdes i samarbejde med Project Access, der er et internationalt non-profit start-up der hjælper kandidater uanset baggrund ind på topuniversiteter over hele kloden, ved at trække på et stort mentornetværk, så du kan få en personlig mentor der har erfaring med at komme ind på netop dit drømmestudie på dit drømmeuniversitet. 

Du får desuden mulighed for at høre om Minerva Schools at KGI, som tilbyder innovative bachelor-uddannelser, som kombinerer fire års rejse verden rundt med benhårdt, tværfagligt studie. Sammen med andre intellektuelle og nysgerrige internationale studerende sætter du dig selv op til succes i en global fremtid.

Så hvis du drømmer om at læse i udlandet om måske endda på et af verdens bedste universiteter kan du ikke starte for tidligt! Uanset om du ikke har besluttet dig for, hvad eller hvor du gerne vil læse eller allerede er gået i gang med din ansøgning kan denne aktivitet hjælpe dig på vej.

Program

16.00 Velkomst
16.15 Uddannelse på verdens bedste universiteter i udlandet – hvorfor, hvor starter jeg og hvordan passer det hele sammen? v/Stud. & ATU-alumner Frederik Hyldgaard Thomsen & Christian Overgaard Wessels, DSA
17.00 Workshoprunde 1* 
17.35 Pause
17.40 Workshoprunde 2*
18.15 Spisepause
18.45 Workshoprunde 3*
19.30 Paneldebat
19.50 Hvad nu, hvem kan hjælpe mig videre?
20.00+ Tak for i dag - Vi bliver og svarer på spørgsmål, indtil I ikke har flere

*Der afvikles 3 workshops, og du kommer igennem alle 3:

Workshoprunde 1: Det engelske system, Oxbridge og UCAS v/Dr. Mark King, Admissions and Outreach Officer Cambridge University

Workshoprunde 2: Det Amerikanske system v/Stud. Marjo Beltoja, Den dansk-amerikanske Fulbright Kommision

Workshoprunde 3: En international bachelor v/Regional manager Lucian Cosinschi, Minerva at KGI

 

TILMELDING:

ATU | Fokus: Cambridge, Harvard, Oxford, Yale, Minerva? er det næste arrangement, hvor I har mulighed for at invitere venner med, og hvor vi også inviterer særligt interesserede klasser fra jeres gymnasier til at være med.

Tilmeld jeres venner her!

 

MEDBRING: Papir og pen, din ansøgning hvis du er begyndt på denne og evt. pc

PRAKTIK: Der er spisepause men ingen forplejning, så HUSK madpakken!

FIND VEJ: Du finder Odense Katedralskole her! Du finder Sol.salen på 1. sal her!

AFVIKLER: Janne - tlf. +45 2128 0736 mail: janne@atusyd.dk, kontaktes hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

  • Antal deltagere: 200
  • Lærer: JH
  • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk