Kalender

Efterårssemesteret er i fuld gang

Vi er godt i gang med det obligatoriske program for begge årgange 🎓✨.

For årgang 2022 har vi afholdt seminaret "Studieliv", hvor deltagerne fik indsigt i studiekompetencer og studielivet 📝📚. Gennem oplæg om studieteknikker og gode vaner, samt erfaringer fra ATU-alumner, der delte deres oplevelser fra studier rundt om i både Danmark og verden, blev der givet forskellige perspektiver – både fagligt og socialt. Næste skridt er en række seminarer hos nogle af regionens førende virksomheder, samt to spændende seminarer med Læringskonsulent Bjarne Lind Christensen, der dykker ned i, hvordan man skriver den gode opgave, fra idéudvikling til skriveproces ✍️💡.

For årgang 2023 er vi allerede godt i gang med fordybelsesseminarer og virksomhedsbesøg 🔬🏢. Fordybelsesseminarerne tager deltagerne på en rejse gennem videnskabens mange grene, mens virksomhedsbesøgene byder på faglige indspark fra Social- & Boligstyrelsen, Sydbank, OBH Rådgivende Ingeniører, EWII, Miljøstyrelsen og Bestseller 🌟🏛. 

Det obligatoriske program giver ATU'erne mulighed for at udfordre dem selv på tværs af videnskaben, hvor forskere og studerende bidrager med deres viden og forskning. Når vi samler ATU'erne til de obligatoriske seminarer bliver de en del af et fællesskab, hvor læring og udfordringer åbner mulighederne for, at ATU'eren kan flytte sine grænser og udvide horisonter.

Valgfri aktiviteter
Ved siden af det obligatoriske program tilbyder vi igen et stærkt udvalg af valgfrie aktiviteter 🌈📅. Her kan deltagerne fordybe sig i en række spændende, fagspecifikke arrangementer, der giver plads til både nysgerrighed og fordybelse 🔍🎓.