AFLYST Fra affald til guld: sådan bruges innovation til øget bæredygtighed

SDU Kolding, Universitetsparken 1, 6000 Kolding, Lokale: Gæstecaféen 61.01
Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra årgang: 2016, 2017 – men du skal logge ind først.
Afdeling
Fyn
Sydjylland
Sidste tilmeldingsfrist
Torsdag, 27. september 2018 - 12:00

AKTIVITETEN ER AFLYST

Innovativ aktivitet, som giver indblik i hvordan innovation er essentielt for at sikre bæredygtighed i virksomhedsudvikling uanset om det er drevet af ideologi eller økonomi. Bliv klogere på innovationsteori og afprøv den selv i praksis igennem case work om bæredygtighed i fødevareindustrien.

Fra affald til guld: sådan bruges innovation til øget bæredygtighed

v/Professor Kristin B. Munksgaard, Projektkoordinator Cæcilie Knudstorp og Specialkonsulent Lone Toftild, Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, SDU

Motiverne for at arbejde mere målrettet med bæredygtighed er flere – for nogle handler det om at redde verden, for nogle om at udnytte en god historie og for andre om at skabe profit. Hvad end motivet er, er det afgørende at spotte de rigtige muligheder og samtidig være opmærksom på forhindringerne. Potentialet kan findes i den enkelte virksomhed – eller udnyttes i samarbejde med andre.

I denne aktivitet sætter vi fokus på innovation og bæredygtighed. Først vil professor Kristin B. Munksgaard i en forelæsning sætte spot på de helt centrale begrundelser for at arbejde med innovation og præsentere nogle af de centrale teorier på området. Kristin har i mange år forsket i innovation i fødevarebranchen, senest med fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi, så forelæsningen vil blive krydret med konkrete eksempler fra forskellige typer af danske fødevareproducenter som fx Arla, Beyond Coffee og Fødevarebanken.

Efterfølgende skal I i arbejdstøjet og teste teorierne af. Det gør vi gennem en workshop, hvor vi i praksis vil teste jeres innovative evne. I skal idegenerere og konceptudvikle på helt konkrete forslag til løsning af en hverdagsudfordring.

 

PRAKTIK: Der er spisepause men ingen forplejning, så husk madpakken.

FIND VEJ: Du finder Gæstecaféen 61.01 her!

AFVIKLER: Janne - tlf. +45 2128 0736 mail: janne@atusyd.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

  • Antal deltagere
    55
  • Type
    Valgfri