LIVESTREAMING | Hurtige ryttere, større muskler og mere sex

Teams | Deltag fra din pc
Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra årgang: 2021 – men du skal logge ind først.
Afdeling
Fyn
Sydjylland
Sidste tilmeldingsfrist
Søndag, 29. januar 2023 - 12:00

Hurtigere ryttere, større muskler og mere sex

v/Lektor i Idræt, Ask Vest Christiansen, Aahus Universitet

Doping har været en konstant del af reportagerne fra cykelsporten de sidste to årtier. Atleternes præstationer kan først godkendes, når de har afgivet en negativ dopingprøve. Den omfattende kontrol retfærdiggøres som det, der skal sikre fair konkurrencer og en sund sport. Men er der en grænse for, hvor meget man kan kontrollere? Og har man egentlig begreb om det, man vil bekæmpe i elitesporten?

Også blandt motionister er der i dag langt større fokus på præstationsfremmende stoffer end tidligere. Det er ikke kun bodybuildere, der er på steroider. Helt almindelige unge mænd og kvinder kombinerer styrketræning i fitnesscentret med brug af doping og sætter hårdt ind med ambitiøse træningsprogrammer og avancerede kostregimer. Den muskuløse krop er idealet, og anabole steroider genvejen. Kan kroppen holde til det, og hvor går grænsen?

Til denne livestream undersøger Ask Vest Christiansen, lektor i Idræt ved Aarhus Universitet, doping i eliteidrætten og brugen af præstationsfremmende stoffer i fitness- og styrketræningsmiljøerne.

45 minutters oplæg og 15 minutters spørgsmål.

 

BEMÆRK: Aktiviteten afvikles i samarbejde med Folkeuniversitetet, hvorfor også andre end ATU'ere kan deltage.

PRAKTIK: Du vil få tilsendt link til den virtuelle afvikling af aktiviteten via e-mail.

Du sørger selv for mad og drikkelse til eventuelle pauser.

AFVIKLER: Der er ingen afvikler fra ATU til stede til denne aktivitet, og du skal derfor fjernregistrere dig som deltager. Du fjernregistrerer dig ved at sende en e-mail til camilla@atusyd.dk på dagen, når aktiviteten starter. Forsinkelser og afbud på dagen meldes også til Camilla.

  • Type
    Valgfri