Seminar M: Orifarm

  • Onsdag, 27. oktober 2021 - 13:00 til 16:00
  • Odense Zoo, Søndre Boulevard 306, 5000 Odense C, Mødested: Foran hovedindgangen
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2019
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Søndag, 15. august 2021 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Seminar M består af en række forskellige virksomhedsbesøg. På virksomhedsbesøget får du et dybdegående indblik i hvordan en branche og en specifik virksomhed, dens faglighed og organisationsstruktur fungerer. Du hører om, hvordan man omsætter teoretisk viden fra uddannelsesverdenen til praksis i erhvervslivet, når forskellige medarbejdere fortæller om, hvordan deres uddannelsesvalg har udmøntet sig til forskellige karriere og deres specifikke arbejdsopgaver og vidensområder.

Du deltager i ét virksomhedsbesøg, og du vælger selv hvilket alt efter din interesse og hvor der er plads. Vi anbefaler meget, at du ikke lader geografi, men interesse afgøre dit valg mellem de forskellige muligheder. Du skal besøge en anden virksomhed end den, som du besøgte på Seminar G.

Orifarm – et ambitiøst væksteventyr

Orifarm, der har hovedsæde i Odense, er en af Danmarks store medicinalvirksomheder. På internationalt plan beskæftiger Orifarm omtrent 2000 medarbejdere, heraf ca. 500 i Odense.

Orifarms vision er at være "No. 1 in making Health Care a better deal”, og er i dag den største leverandør af parallelimporterede lægemidler i Europa. Hvem kender ikke De gule fra Orifarm eller et andet af Orifarms mange produkter på det danske marked. 

På besøget ved Orifarm vil du høre om de mange forskellige akademiske opgaver, som medarbejderne udfører inden for en lang række fagområder. Du vil få et grundigt indblik i virksomhedskulturen, der igennem årene har været et afgørende parameter i Orifarms succes – en kultur, hvor værdier om et stærkt samarbejde, høje ambitioner, og ansvar over for kunderne og samfundet er i højsædet. Med respekt for både kvalitet og medarbejderne i virksomheden har Orifarm udviklet sig til at være den største parallelimportør af lægemidler i Europa. Du vil ydermere høre om Orifarms historie og de drivers der ligger bag Orifarms imponerende vækstrejse.

Besøg Orifarm og hør om hvordan de arbejder med udvikling og salg af lægemidler, så det kommer samfundet og den enkelte forbruger til gavn.
 

Program

13.00 Velkomst og præsentation af Orifarm v/Birgitte Ladefoged, Chief Human Ressources Officer 
13.45 Healthcare i praksis v/Peter Mærsk Laursen, Program Manager 
14.15  Studiejob på Orifarm & Student Network v/Tanya Shifteh, Student Assistant
14:40 Pause
15:00 Indkøb, teori og praksis v/Thomas Hedegaard, Vice President Procurement
15:50 Afrunding og spørgsmål
16:00 Tak for i dag
 

FORMÅL

Formålet med Seminar M: Virksomhedsbesøg er at få indblik i en specifik arbejdsplads virke, faglighed og kernekompetencer – hvordan omsætter uddannede akademikere deres teori til praksis inden for et fagfelt og hvilke arbejdsopgaver løses der og hvordan. Desuden får vi indblik i de mange forskellige karrieremuligheder, som den enkelte virksomhed rummer.
 

BEMÆRK: Da Orifarms hovedkvarter er under en større ombygning, skal vi være i et mødelokale ved Odense Zoo.

PRAKTIK: Orifarm giver kage og kildevand i pausen.

FIND VEJ: Du finder Odense Zoo her!

AFVIKLER: Janne - tlf. +45 2128 0736 mail: janne@atusyd.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

Seminar M 2019
  • Antal deltagere: 20
  • Lærer: JH
  • Type: Obligatorisk

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk