Seminar M: OBH Rådgivende Ingeniører

  • Mandag, 9. oktober 2023 - 12:00 til 16:00
  • Agerhatten 25, 5220 Odense SØ, Mødested: Receptionen
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2021
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Tirsdag, 15. august 2023 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Seminar M består af en række forskellige virksomhedsbesøg. På virksomhedsbesøget får du et dybdegående indblik i hvordan en branche og en specifik virksomhed, dens faglighed og organisationsstruktur fungerer. Du hører om, hvordan man omsætter teoretisk viden fra uddannelsesverdenen til praksis i erhvervslivet, når forskellige medarbejdere fortæller om, hvordan deres uddannelsesvalg har udmøntet sig til forskellige karriere og deres specifikke arbejdsopgaver og vidensområder.

Du deltager i ét virksomhedsbesøg, og du vælger selv hvilket alt efter din interesse og hvor der er plads. Vi anbefaler meget, at du ikke lader geografi, men interesse afgøre dit valg mellem de forskellige muligheder. Du skal besøge en anden virksomhed end den, som du besøgte på Seminar G.

Seminar M: OBH Rådgivende Ingeniører

OBH er en rådgivende ingeniørvirksomhed, der beskæftiger sig med at skabe bedre rammer om menneskers liv, læring og arbejde inden for boliger, institutioner og arbejdspladser.  OBH har dyb indsigt i - og specialistkompetencer indenfor - projektering, opførelse, vedligeholdelse og tilsyn af alt fra enfamilieshuse til institutioner og erhvervsejendomme.

Gennem en bred vifte af rådgivning og services bidrager OBH til, at de fysiske rammer, vi opholder os mest i, er gode, sunde og stimulerende. I alle opgaver har de fokus på: på hvilken måde kan vi bidrage til, at denne bygning bliver bedst mulig for mennesker. Om det gælder en mindre inspektionsopgave eller en stor totalrådgivning så ser OBH altid deres indsats som et bidrag til trivsel for mennesker.

Hvad tager du med derfra?

På dette seminar bliver du klogere på OBHs faglige fællesskab, og hvordan de bidrager til menneskers trivsel og velfærd gennem deres brede viden om byggeriet. 

Du vil møde forskellige arbejdsprofiler under besøget, få en rundvisning på deres hovedkontor og få et indblik i en spændende ingeniørvirksomhed. 

Efter besøget vil du få mere viden om hvad ingeniører arbejder med, og hvordan man arbejder med bæredygtighed i byggebranchen. 

Foreløbigt Program

kl. 12.00 Ankomst & frokost

kl. 12.30 Velkomst og introduktion v/Administrerende Direktør Lars Danielsen

kl. 13.00 DGNB – En rundtur i det bæredygtige byggeri v/DGNB Auditor og Bygningskonstruktør René Sørensen

kl. 14.00 Pause og eftermiddagskage

kl. 14.10 Indblik fra Certificeret Statiker Lars Bay-Mikkelsen og VVS Ingeniør Ibrahim Kahdra

kl. 14.50 Rundvisning – Kom med rundt i vores hus og mød nogle OBHer, som fortæller om deres arbejdsdag. Rundvisere Salgs- og marketingskoordinator Cand. Merc. Janne Laursen og Forretningsudvikler Cand. Oecon Julie Strunge Immerkær. 

kl. 15.35 OBH som din arbejdsplads? v/HR Business Partner Cille Qvist Klitgård

kl. 16.00 Tak for i dag

FORMÅL

Formålet med Seminar M: Virksomhedsbesøg er at få indblik i en specifik arbejdsplads virke, faglighed og kernekompetencer – hvordan omsætter uddannede akademikere deres teori til praksis inden for et fagfelt og hvilke arbejdsopgaver løses der og hvordan. Desuden får vi indblik i de mange forskellige karrieremuligheder, som den enkelte virksomhed rummer.
 

PRAKTIK: OBH giver frokost, så medbring kun drikkedunk

FIND VEJ: Du finder OBH-gruppen her!

AFVIKLER: Janne - tlf. +45 2128 0736 eller e-mail janne@atusyd.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

 

Seminar M 2021
  • Antal deltagere: 15
  • Lærer: JH
  • Type: Obligatorisk

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk