Seminar M: Danfoss

  • Tirsdag, 9. november 2021 - 13:00 til 16:00
  • Danfoss, Nordborgvej 81, 6430 Nordborg
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2019
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Søndag, 15. august 2021 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Seminar M består af en række forskellige virksomhedsbesøg. På virksomhedsbesøget får du et dybdegående indblik i hvordan en branche og en specifik virksomhed, dens faglighed og organisationsstruktur fungerer. Du hører om, hvordan man omsætter teoretisk viden fra uddannelsesverdenen til praksis i erhvervslivet, når forskellige medarbejdere fortæller om, hvordan deres uddannelsesvalg har udmøntet sig til forskellige karriere og deres specifikke arbejdsopgaver og vidensområder.

Du deltager i ét virksomhedsbesøg, og du vælger selv hvilket alt efter din interesse og hvor der er plads. Vi anbefaler meget, at du ikke lader geografi, men interesse afgøre dit valg mellem de forskellige muligheder. Du skal besøge en anden virksomhed end den, som du besøgte på Seminar G.

Danfoss – engineering tomorrow

Danfoss er en dansk industrivirksomhed, som blev stiftet som Dansk Køleautomatik- og Apparatfabrik i 1933 af ingeniør Mads Clausen, I dag er Danfoss en globalt førende virksomhed med fokus på energibesparende løsninger, som nedbringer energiforbrug og omkostninger. Virksomhedens brede vifte af produkter bruges indenfor flere forskellige områder, bl.a. nedkøling i fødevareindustrien, air conditioning og varmeanlæg, styresystem i elektriske motorer m.fl. Med hovedkontor i Nordborg, beskæftiger Danfoss ca. 23.000 mennesker og har salgsafdelinger i 47 lande på verdensplan.

På besøget hører du om Danfoss generelt og du møder specifikke medarbejdere, som tager dig med ind i maskinrummet for deres arbejde ved Danfoss.
 

FORMÅL

Formålet med Seminar M: Virksomhedsbesøg er at få indblik i en specifik arbejdsplads virke, faglighed og kernekompetencer – hvordan omsætter uddannede akademikere deres teori til praksis inden for et fagfelt og hvilke arbejdsopgaver løses der og hvordan. Desuden får vi indblik i de mange forskellige karrieremuligheder, som den enkelte virksomhed rummer.
 
 

PRAKTIK: Der er ingen spisepause eller forplejning til dette seminar.

FIND VEJ: Du finder Danfoss her!

AFVIKLER: Janne - tlf. +45 2128 0736 eller janne@atusyd.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

Seminar M 2019
  • Antal deltagere: 20
  • Lærer: JH
  • Type: Obligatorisk

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk