Seminar M: BESTSELLER

  • Tirsdag, 14. november 2023 - 12:30 til 16:00
  • BESTSELLER, Fredskovvej 1, 7330 Brande, Mødested: Foran receptionen
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2021
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Tirsdag, 15. august 2023 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Seminar M består af en række forskellige virksomhedsbesøg. På virksomhedsbesøget får du et dybdegående indblik i hvordan en branche og en specifik virksomhed, dens faglighed og organisationsstruktur fungerer. Du hører om, hvordan man omsætter teoretisk viden fra uddannelsesverdenen til praksis i erhvervslivet, når forskellige medarbejdere fortæller om, hvordan deres uddannelsesvalg har udmøntet sig til forskellige karriere og deres specifikke arbejdsopgaver og vidensområder.

Du deltager i ét virksomhedsbesøg, og du vælger selv hvilket alt efter din interesse og hvor der er plads. Vi anbefaler meget, at du ikke lader geografi, men interesse afgøre dit valg mellem de forskellige muligheder. Du skal besøge en anden virksomhed end den, som du besøgte på Seminar G.

BESTSELLER -  en styles rejse igennem virksomheden

BESTSELLER er en familieejet mode- & accessories-virksomhed, der blev grundlagt i Danmark i 1975. I dag skaber BESTSELLER mode til kvinder, mænd, teenager og børn igennem tøjmærker såsom JACK & JONES, SELECTED, VERO MODA, ONLY, PIECES, VILA, OBJECT, MAMALICIOUS, NAME IT, Y.A.S og mange flere.

Oplev en virksomhed, som er førende inden for mode i Danmark såvel som hele Europa. Få indsigt i hvordan værdikædens forskellige led fungere hver for sig - og sammen. Hvordan en styles rejse er fra første ide, til den kan ses af forbrugeren i butikken.
 

Program

Velkomst
Præsentation af BESTSELLER
JACK & JONES: Hvad er det for en størrelse?
Rundvisning på hovedkontoret
Hvordan er værdikædet sat sammen?
Tak for i dag
 

FORMÅL

Formålet med Seminar M: Virksomhedsbesøg er at få indblik i en specifik arbejdsplads virke, faglighed og kernekompetencer – hvordan omsætter uddannede akademikere deres teori til praksis inden for et fagfelt og hvilke arbejdsopgaver løses der og hvordan. Desuden får vi indblik i de mange forskellige karrieremuligheder, som den enkelte virksomhed rummer.
 

PRAKTIK: Der er ingen spisepause eller forplejning til dette seminar.

FIND VEJ: Du finder BESTSELLER Hovedkontor her! Du finder receptionen (bygning 07) her!

AFVIKLER: Pia - tlf. +45 2013 1173 eller e-mail pg@faaborg-gym.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

 

Seminar M 2021
  • Antal deltagere: 15
  • Lærer: JH
  • Type: Obligatorisk

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk