Seminar G: Orifarm

  • Mandag, 13. november 2023 - 13:00 til 16:00
  • Energivej 15, 5260 Odense
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2022
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Tirsdag, 15. august 2023 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Seminar G består af en række forskellige virksomhedsbesøg. På virksomhedsbesøget får du et dybdegående indblik i hvordan en branche og en specifik virksomhed, dens faglighed og organisationsstruktur fungerer. Du hører om, hvordan man omsætter teoretisk viden fra uddannelsesverdenen til praksis i erhvervslivet, når forskellige medarbejdere fortæller om, hvordan deres uddannelsesvalg har udmøntet sig til forskellige karriere og deres specifikke arbejdsopgaver og vidensområder.

Du deltager i ét virksomhedsbesøg, og du vælger selv hvilket alt efter din interesse og hvor der er plads. Vi anbefaler meget, at du ikke lader geografi, men interesse afgøre dit valg mellem de forskellige muligheder.

Orifarm – et ambitiøst væksteventyr

Orifarm, der har hovedsæde i Odense, er Danmarks største leverandør af lægemidler og er repræsenteret på en lang række europæiske markeder. På internationalt plan beskæftiger Orifarm i 2022 over 2000 medarbejdere, heraf ca. 500 i Odense.
 
Orifarms purpose er "For as many as possible, as healthy a day as possible”, og virksomheden er i dag den største leverandør af parallelimporterede lægemidler i Norden. Orifarms portefølje indeholder kendte mærker som Pamol, Kodimagnyl og Apovit.
 
På besøget ved Orifarm vil du høre om de mange forskellige akademiske opgaver, som medarbejderne udfører inden for en lang række fagområder. Du vil få et grundigt indblik i virksomhedskulturen, der igennem årene har været et afgørende parameter i Orifarms succes – en kultur, hvor værdier om et stærkt samarbejde, høje ambitioner, og ansvar over for kunderne og samfundet er i højsædet. Med respekt for både kvalitet og medarbejderne i virksomheden har Orifarm udviklet sig til at være en af de største spillere på det europæiske marked. Orifarm har afdelinger i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Polen, Tyskland, Tjekkiet, Holland, Belgien, England og Østrig. I foråret 2021 opkøbte Orifarm en række kendte brands i en større milliardhandel, som betød en større udvidelse af deres virksomhed og markedsområder.
 
Besøg Orifarm og hør om hvordan de arbejder med salg og udvikling af lægemidler, så det kommer samfundet og den enkelte forbruger til gavn.
 

Program

13.00 Velkomst og introduktion til Orifarm v/Caroline Gaba, Talent Acquisition Partner
13.20 Fortælling om studenternetværk v/Caroline Gaba, Talent Acquisition Partner 
13.30 Introduktion til indkøb samt Parallel Import spil v/Emil Voloder, Area Manager, Procurement
13.50 Spillet sættes i gang
15.50 Evaluering
16.00 Tak for i dag
 

FORMÅL

Formålet med Seminar G: Virksomhedsbesøg er at få indblik i en specifik arbejdsplads virke, faglighed og kernekompetencer – hvordan omsætter uddannede akademikere deres teori til praksis inden for et fagfelt og hvilke arbejdsopgaver løses der og hvordan. Desuden får vi indblik i de mange forskellige karrieremuligheder, som den enkelte virksomhed rummer.
 
MEDBRING: Papir & pen

FIND VEJ: Du finder Orifarm her!

AFVIKLER: Mathilde - tlf. +45 5053 0115 kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

 

Seminar G 2022
  • Antal deltagere: 20
  • Lærer: JH
  • Type: Obligatorisk

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk