Seminar G: OBH Rådgivende Ingeniører

  • Tirsdag, 16. november 2021 - 12:00 til 16:00
  • OBH Rådgivende Ingeniører, Agerhatten 25, 5220 Odense SØ, Mødested: Receptionen
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2020
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Søndag, 15. august 2021 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Seminar G består af en række forskellige virksomhedsbesøg. På virksomhedsbesøget får du et dybdegående indblik i hvordan en branche og en specifik virksomhed, dens faglighed og organisationsstruktur fungerer. Du hører om, hvordan man omsætter teoretisk viden fra uddannelsesverdenen til praksis i erhvervslivet, når forskellige medarbejdere fortæller om, hvordan deres uddannelsesvalg har udmøntet sig til forskellige karriere og deres specifikke arbejdsopgaver og vidensområder.

Du deltager i ét virksomhedsbesøg, og du vælger selv hvilket alt efter din interesse og hvor der er plads. Vi anbefaler meget, at du ikke lader geografi, men interesse afgøre dit valg mellem de forskellige muligheder.

OBH Rådgivende Ingeniører

OBH er en specialiseret rådgivende ingeniørvirksomhed, der er sat i verden for at skabe bedre rammer om menneskers liv, læring og arbejde. Derfor beskæftiger OBH med de vigtigste typer bygninger for de fleste: boliger, institutioner og arbejdspladser.

OBH har dyb indsigt i - og specialistkompetencer indenfor - projektering, opførelse, vedligeholdelse og tilsyn af alt fra enfamilieshuse til institutioner og erhvervsejendomme.

Gennem en bred vifte af rådgivning og services bidrager OBH til, at de fysiske rammer, vi opholder os mest i, er gode, sunde og stimulerende. I alle opgaver har de fokus på: på hvilken måde kan vi bidrage til, at denne bygning bliver bedst mulig for mennesker. Om det gælder en mindre inspektionsopgave eller en stor totalrådgivning så ser OBH altid deres indsats som et bidrag til trivsel for mennesker.

På dette seminar bliver du klogere på OBHs faglige fællesskab, og hvordan de bidrager til menneskers trivsel og velfærd gennem deres brede viden om byggeriet. Du vil derfor møde forskellige arbejdsprofiler under besøget og få et indblik i en spændende ingeniørvirksomhed. 
 

Program

12.00 Ankomst og frokost
12.45 Velkommen
12.50 Introduktion til OBH v/Adm. Direktør Lars Danielsen
13.20 DGNB, hvad for noget? v/DGNB Auditor Brian Rask Madsen
13.40 Pause
13.55 Rundvisning og introduktion til faglighederne i produktionen/tegnestue
14.55 Pause
15.10 Udnyttelsen af data og machine learning i praksis v/Forretningsudvikler Julie Strunge Immerkær
15.25 Karrieremuligheder i OBH v/HR-Chef Lisbeth Himmelstrup Aalund
15.45 Afrunding
16.00 Tak for i dag
 

FORMÅL

Formålet med Seminar G: Virksomhedsbesøg er at få indblik i en specifik arbejdsplads virke, faglighed og kernekompetencer – hvordan omsætter uddannede akademikere deres teori til praksis inden for et fagfelt og hvilke arbejdsopgaver løses der og hvordan. Desuden får vi indblik i de mange forskellige karrieremuligheder, som den enkelte virksomhed rummer.
 

PRAKTIK: OBH giver frokost, så lad madpakken blive hjemme.

FIND VEJ: Du finder OBH Rådgivende Ingeniører her!

AFVIKLER: Kira - tlf. +45 5383 6945 eller kira@atusyd.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

Seminar G 2020
  • Antal deltagere: 20
  • Lærer: JH
  • Type: Obligatorisk

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk