Seminar G: Danfoss

  • Mandag, 8. november 2021 - 13:00 til 16:00
  • Danfoss, Nordborgvej 81, 6430 Nordborg
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2020
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Søndag, 15. august 2021 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Seminar G består af en række forskellige virksomhedsbesøg. På virksomhedsbesøget får du et dybdegående indblik i hvordan en branche og en specifik virksomhed, dens faglighed og organisationsstruktur fungerer. Du hører om, hvordan man omsætter teoretisk viden fra uddannelsesverdenen til praksis i erhvervslivet, når forskellige medarbejdere fortæller om, hvordan deres uddannelsesvalg har udmøntet sig til forskellige karriere og deres specifikke arbejdsopgaver og vidensområder.

Du deltager i ét virksomhedsbesøg, og du vælger selv hvilket alt efter din interesse og hvor der er plads. Vi anbefaler meget, at du ikke lader geografi, men interesse afgøre dit valg mellem de forskellige muligheder.

Danfoss – engineering tomorrow

Danfoss er en dansk industrivirksomhed, som blev stiftet som Dansk Køleautomatik- og Apparatfabrik i 1933 af ingeniør Mads Clausen, I dag er Danfoss en globalt førende virksomhed med fokus på energibesparende løsninger, som nedbringer energiforbrug og omkostninger. Virksomhedens brede vifte af produkter bruges indenfor flere forskellige områder, bl.a. nedkøling i fødevareindustrien, air conditioning og varmeanlæg, styresystem i elektriske motorer m.fl. Med hovedkontor i Nordborg, beskæftiger Danfoss ca. 23.000 mennesker og har salgsafdelinger i 47 lande på verdensplan.

På besøget hører du om Danfoss generelt og du møder specifikke medarbejdere, som tager dig med ind i maskinrummet for deres arbejde ved Danfoss.
 

FORMÅL

Formålet med Seminar G: Virksomhedsbesøg er at få indblik i en specifik arbejdsplads virke, faglighed og kernekompetencer – hvordan omsætter uddannede akademikere deres teori til praksis inden for et fagfelt og hvilke arbejdsopgaver løses der og hvordan. Desuden får vi indblik i de mange forskellige karrieremuligheder, som den enkelte virksomhed rummer.
 
 

PRAKTIK: Der er ingen spisepause eller forplejning til dette seminar.

FIND VEJ: Du finder Danfoss her!

AFVIKLER: Janne - tlf. +45 2128 0736 mail: janne@atusyd.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

Seminar G 2020
  • Antal deltagere: 20
  • Lærer: JH
  • Type: Obligatorisk

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk