Seminar G: BESTSELLER

  • Tirsdag, 14. november 2023 - 12:30 til 16:00
  • BESTSELLER, Fredskovvej 1, 7330 Brande, Mødested: Foran receptionen
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2022
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Tirsdag, 15. august 2023 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Seminar G består af en række forskellige virksomhedsbesøg. På virksomhedsbesøget får du et dybdegående indblik i hvordan en branche og en specifik virksomhed, dens faglighed og organisationsstruktur fungerer. Du hører om, hvordan man omsætter teoretisk viden fra uddannelsesverdenen til praksis i erhvervslivet, når forskellige medarbejdere fortæller om, hvordan deres uddannelsesvalg har udmøntet sig til forskellige karriere og deres specifikke arbejdsopgaver og vidensområder.

Du deltager i ét virksomhedsbesøg, og du vælger selv hvilket alt efter din interesse og hvor der er plads. Vi anbefaler meget, at du ikke lader geografi, men interesse afgøre dit valg mellem de forskellige muligheder.

BESTSELLER -  en styles rejse igennem virksomheden

BESTSELLER er en familieejet mode- & accessories-virksomhed, der blev grundlagt i Danmark i 1975. I dag skaber BESTSELLER mode til kvinder, mænd, teenager og børn igennem tøjmærker såsom JACK & JONES, SELECTED, VERO MODA, ONLY, PIECES, VILA, OBJECT, MAMALICIOUS, NAME IT, Y.A.S og mange flere.

Oplev en virksomhed, som er førende inden for mode i Danmark såvel som hele Europa. Få indsigt i hvordan værdikædens forskellige led fungere hver for sig - og sammen. Hvordan en styles rejse er fra første ide, til den kan ses af forbrugeren i butikken.
 

Program

Velkomst
Præsentation af BESTSELLER
JACK & JONES: Hvad er det for en størrelse?
Rundvisning på hovedkontoret
Hvordan er værdikædet sat sammen?
Tak for i dag
 

Formål

Formålet med Seminar G: Virksomhedsbesøg er at få indblik i en specifik arbejdsplads virke, faglighed og kernekompetencer – hvordan omsætter uddannede akademikere deres teori til praksis inden for et fagfelt og hvilke arbejdsopgaver løses der og hvordan. Desuden får vi indblik i de mange forskellige karrieremuligheder, som den enkelte virksomhed rummer.
 

PRAKTIK: Der er ingen spisepause eller forplejning til dette seminar.

FIND VEJ: Du finder BESTSELLER Hovedkontor her! Du finder receptionen (bygning 07) her!

AFVIKLER: Pia - tlf. +45 2013 1173 eller e-mail pg@faaborg-gym.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

 

Seminar G 2022
  • Antal deltagere: 20
  • Lærer: JH
  • Type: Obligatorisk

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk