Seminar G: BESTSELLER

  • Torsdag, 29. september 2022 - 12:30 til 16:00
  • BESTSELLER, Fredskovvej 1, 7330 Brande, Mødested: Foran receptionen
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2021
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Mandag, 15. august 2022 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Seminar G består af en række forskellige virksomhedsbesøg. På virksomhedsbesøget får du et dybdegående indblik i hvordan en branche og en specifik virksomhed, dens faglighed og organisationsstruktur fungerer. Du hører om, hvordan man omsætter teoretisk viden fra uddannelsesverdenen til praksis i erhvervslivet, når forskellige medarbejdere fortæller om, hvordan deres uddannelsesvalg har udmøntet sig til forskellige karriere og deres specifikke arbejdsopgaver og vidensområder.

Du deltager i ét virksomhedsbesøg, og du vælger selv hvilket alt efter din interesse og hvor der er plads. Vi anbefaler meget, at du ikke lader geografi, men interesse afgøre dit valg mellem de forskellige muligheder.

BESTSELLER -  en styles rejse igennem virksomheden

BESTSELLER er en familieejet mode- & accessories-virksomhed, der blev grundlagt i Danmark i 1975. I dag skaber BESTSELLER mode til kvinder, mænd, teenager og børn igennem tøjmærker såsom JACK & JONES, SELECTED, VERO MODA, ONLY, PIECES, VILA, OBJECT, MAMALICIOUS, NAME IT, Y.A.S og mange flere.

Oplev en virksomhed, som er førende inden for mode i Danmark såvel som hele Europa. Få indsigt i hvordan værdikædens forskellige led fungere hver for sig - og sammen. Hvordan en styles rejse er fra første ide, til den kan ses af forbrugeren i butikken.
 

Program

12.30 Velkomst v/Apprentice Responsible Per Bomholt
Rundvisning på Hovedkontoret med oplæg v/Creative Manager Nicolai Thorup, Royal Denim Division, samt Indkøbsassistent Line Schultz & Salgsassistent Amina Maslo, Name It
Rundvisning på Campus v/Apprentice Responsible Per Bomholt
BESTSELLER præsentation v/Apprentice Responsible Per Bomholt
16.00 Tak for i dag
 

Formål

Formålet med Seminar G: Virksomhedsbesøg er at få indblik i en specifik arbejdsplads virke, faglighed og kernekompetencer – hvordan omsætter uddannede akademikere deres teori til praksis inden for et fagfelt og hvilke arbejdsopgaver løses der og hvordan. Desuden får vi indblik i de mange forskellige karrieremuligheder, som den enkelte virksomhed rummer.
 

PRAKTIK: Der er ingen spisepause eller forplejning til dette seminar.

FIND VEJ: Du finder BESTSELLER Hovedkontor her! Du finder receptionen (bygning 07) her!

BEMÆRK: Besøget finder sted på 2 adresser. Besøget starter på BESTSELLER Hovedkontor, Fredskovvej 1, 7330 Brande og slutter på BESTSELLER Campus, Arvad Møllevej 37, 7330 Brande. Der arrangeres samkørsel mellem de to adresser.

AFVIKLER: Janne - tlf. +45 2128 0736 eller e-mail janne@atusyd.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

 

Seminar G 2021
  • Antal deltagere: 15
  • Lærer: JH
  • Type: Obligatorisk

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk