Fordybelsesseminar F: Motivation og stress

  • Tirsdag, 13. september 2022 - 16:00 til 20:00
  • SDU Kolding, Universitetsparken 1, 6000 Kolding, Lokale: Auditoriet
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2021
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Mandag, 15. august 2022 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Efterårets obligatoriske program består primært af en række af fordybelsesseminarer. På de enkelte fordybelsesseminarer får du mulighed for at gå i dybden med et enkelt emne inden for en given faglighed. Du ser hvordan forskellige fagligheder udforskes og ny viden skabes.

Du deltager i tre ud af ti fordybelsesseminarer, og du vælger selv hvilke alt efter din interesse og hvor der er plads. Vi anbefaler meget, at du ikke lader geografi, men interesse afgøre dit valg mellem de forskellige muligheder.

Motivation og stress

v/Adjunkt Jesper Raalskov, Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, Syddansk Universitet

De fleste organisationer har et dedikeret fokus på deres humane ressourcer (HR). To centrale elementer i det moderne arbejde med HR, handler om at øge motivationen og mindske stress hos medarbejdere, da det giver bedre bundlinje, mindre sygefravær, og gør arbejdet med at tiltrække talentfulde medarbejdere lettere.

Men hvad er motivation og arbejdsbetinget stress egentlig for nogle størrelser? Hvad motiveres vi af og hvordan mindsker vi uhensigtsmæssig stress på arbejdspladsen? Dette fordybelsesseminar sætter spot på motivation som begreb og ser på, hvad der motiverer os – både på kort og lang sigt.

Derudover sætter seminaret fokus på den arbejdsbetingede stress, der kan ødelægge motivationen hos medarbejdere. På seminaret vil det være muligt at udfylde motivations- og stressprofiler, som gør deltagerne i stand til bedre at forstå hvad der motiverer dem og hvad der samtidig kan stresse dem i et arbejde.
 

PROGRAM

16.00 Velkomst, præsentation og introduktion 
16.15 Motivation
17.30 Spisepause
18.00 Motivation - fortsat
18.45 Stress
20.00 Tak for i dag
 

FORMÅL

Formålet med Fordybelsesseminar F-rækken er at give et dybdegående indblik i de respektive fagligheder med afsæt i et konkret emne og specifikke cases og herunder at vise nogle af de konkrete metoder, som de forskellige discipliner bringer i anvendelse.
 

FORBEREDELSE: Udfyld de 2 profiler, som du finder under DOWNLOAD.

MEDBRING: Pc, papir, pen

PRAKTIK: Der er spisepause, hvor ATU sørger for forplejning. Medbring selv drikkedunk.

FIND VEJ: Du finder Auditoriet her! Kommer du i bil, så se punktet Dagsparkering under parkeringsreglerne her!

AFVIKLER: Janne - tlf. +45 2128 0736 eller e-mail janne@atusyd.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

 

Fordybelsesseminar F 2021
  • Antal deltagere: 37
  • Lærer: JH
  • Type: Obligatorisk

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk