Fordybelsesseminar F: Machine Vision i robotteknologi

  • Mandag, 7. november 2022 - 16:00 til 20:00
  • SDU Odense, Campusvej 55, 5230 Odense M, Lokale: U181
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2021
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Mandag, 15. august 2022 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Efterårets obligatoriske program består primært af en række af fordybelsesseminarer. På de enkelte fordybelsesseminarer får du mulighed for at gå i dybden med et enkelt emne inden for en given videnskab. Du ser hvordan forskellige videnskaber udfoldes og ny viden skabes.

Du deltager i tre ud af ti fordybelsesseminarer, og du vælger selv hvilke alt efter din interesse og hvor der er plads. Vi anbefaler meget, at du ikke lader geografi, men interesse afgøre dit valg mellem de forskellige muligheder.

Machine Vision i Robotteknologi

v//Adjunkt Thorbjørn Mosekjær Iversen samt Stud.cand.polyt. Mikkel Skov Maarssø og Wilbert Peter Empleo, Robotteknologi, Syddansk Universitet

Robotter kan minde om mennesker: De har 'arme', 'hænder', 'hjerne', og i mange tilfælde også 'øjne'. Forskningsområdet "Machine Vision" handler om, hvordan man får en robot til at 'se', og hvordan dens 'synsindtryk' bearbejdes i robottens 'computerhjerne'. Hvilke fordele kan der være i at udstyre robotten med en ’synssans’, og hvilke udfordringer kan det give for robotforskerne? Det vil lektor Jakob Wilm fra ’SDU Robotics’ forklare, for han forsker netop indenfor området ’computer/machine vision’. Oplægget efterfølges af workshop, hvor der skal arbejdes ’hands-on’ med emnet, under vejledning af robotteknologistuderende.

PROGRAM

16.00 Oplæg om ’Machine Vision i Robotteknologi v/Adjunkt Thorbjørn Mosekjær Iversen, SDU Robotics
16.45 Computer Vision Workshop – prøv det selv, v/studerende fra Robotteknologi
17.45 Spisepause
18.15 Workshop fortsat
20.00 Tak for i dag
 

FORMÅL

Formålet med Fordybelsesseminar F-rækken er at give et dybdegående indblik i de respektive videnskaber med afsæt i et konkret emne og specifikke cases og herunder at vise nogle af de konkrete metoder, som de forskellige discipliner bringer i anvendelse.
 

FORBEREDELSE: Installer de to programmer PyCharm og Python på din pc.

MEDBRING: Pc

PRAKTIK: Der er spisepause, hvor ATU sørger for forplejning. Medbring selv drikkedunk.

FIND VEJ: Du finder lokale U181 her!

Hvis du er I bil eller på cykel: Benyt Indgang Knoldene Ø. Der er cykelparkering nær indgangen. Benyt P2 eller tilstødende pladser med tilkørsel via Moseskovvej hvis du er i bil.

Hvis du ankommer med bus: Busserne stopper her. Benyt Indgang Knoldene Ø.

Hvis du ankommer med letbanen: Benyt Indgang 22A.

AFVIKLER: Camilla - tlf. +45 6070 5627 eller e-mail camilla@atusyd.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

 

Fordybelsesseminar F 2021
  • Antal deltagere: 36
  • Lærer: JH
  • Type: Obligatorisk

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk