Odense Teater: I dit korte liv

  • Tirsdag, 11. april 2023 - 16:30 til 19:00
  • Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2021, 2022
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Fredag, 31. marts 2023 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Kulturvidenskabelig aktivitet ved Odense Teater, hvor du bliver klogere på skuespil, instruktion og musikteater. Oplev en prøve, tal med det kunstneriske hold og se forestillingen I dit korte liv

Bemærk, at du skal sætte TO DAGE af, hvis du vil deltage i denne aktivitet:

DEL 1: tirsdag 11. april kl. 16.30-19.00 

DEL 2: mandag 8. maj kl. 19.00- ca. 22.00

 

I dit korte liv

v/Odense Teater

Kom med bag om scenetæppet på Odense Teater og ind under huden på teaterverdenen. Med afsæt i forestillingen I dit korte liv oplever du, hvordan instruktør, scenograf, musikere og professionelle skuespillere arbejder med forestillingen.

Denne aktivitet er to-delt og foregår over 2 dage – du skal deltage begge dage. Den første dag overværer du en åben prøve og introduceres til forestillingen gennem samtale mellem instruktør og musikalsk arrangør. Den anden dag ser vi forestillingen. 

 

DEL 1 | ÅBEN PRØVE OG INSTRUKTØR- & SKUESPILLERMØDE

16.30 Vi mødes foran Odense Teater

17.00 Åben prøve

18.00 Samtale med instruktør Anna Balslev og musikalsk arrangør Viktor Dahl samt en af de medvirkende skuespillere

19.00 Tak for i dag - på gensyn til forestillingen!

En fysisk, sanselig og poetisk omgang

Mød instruktør Anna Balslev, musikalsk arrangør Viktor Dahl samt én af skuespillerne i en samtale om det særlige ved at lave en teaterkoncert. Det der gør forestillingen til en teaterkoncert er, at den ikke har en lineær handling som en musical, men det er en forestilling, der gennemgår et tema og forskellige stemninger, som man skal opleve gennem sit følelsesregister. Forestillingen handler om det levede liv og om paradokset i at leve livet, fordi om lidt skal vi dø. Instruktøren har taget udgangspunkt i PH's sang "I dit korte liv", som bliver sunget af Liva Weel, og sammen med et kunstnerisk hold fortolkes en masse forskellige sange fra de sidste 100 år og undersøger, hvad det vil sige at være et helt almindeligt menneske. 

Anna Balslev, Instruktør

Uddannet instruktør på Den danske scenekunstskole i 2019. Har blandt andet instrueret på Det Kongelige Teater, Betty Nansen Teatret og Østerbro Teater. Vandt en Reumert for forestillingen Stolthed og fordom (2022) på Betty Nansen Teatret.

Viktor Dahl, Musikalske arrangementer

Musiker, lyddesigner & komponist. I sit prisvindende arbejde indenfor scenekunst og musik, undersøger han de kreative potentialer i rum, processer og lydteknik. Han har skabt musikken og lyduniverset til flere anmelderroste forestillinger. Han har arrangeret musikken til i dit korte liv.

 

DEL 2 | FORESTILLING - I dit korte liv

19.00 Vi mødes foran Odense Teater

19.30 Forestilling I dit korte liv

Ca. kl. 22.00 Tak for i dag! 

HVAD SKAL MAN STILLE OP MED SIT GODE HUMØR OG SIN MEDBRAGTE KROP?

Glæd dig til en teaterkoncert om noget så simpelt, smukt og skrøbeligt som selve livet!

I dit korte liv er nemlig en musikalsk rejse gennem livet. Både de store øjeblikke og den utaknemmelige hverdag. Den første forelskelse, festerne, skuffelserne, tømmermændene, triumferne og livets farvel. For livet er mangfoldigt, vidunderligt og krævende. Vi har alle sammen fået det, og vi skal alle miste det.

Dit og mit liv bliver bragt til live på scenen med fantastisk dansk musik fra de sidste 100 år. Musikken er tilsat nye og sprudlende arrangementer, som giver de velkendte numre nye farver og stemninger.

Forestillingen byder på musik af blandt andre Kai Normann-Andersen, Sebastian, The Minds of 99, Gnags og mange, mange flere, så du kan roligt glæde dig til en glad, vemodig, sanselig, underfundig, fysisk, eftertænksom og hamrende musikalsk oplevelse med et af Danmarks allerbedste teaterensembler.

 

BEMÆRK: Denne aktivitet er delt over to dage. Man skal deltage i både DEL 1 og 2 begge dage. 

PRAKTIK: Der er ikke spisepause under aktiviteten, så sørg for at have spist eller medbring en madpakke. 

FIND VEJ: Du finder Odense Teater her!

AFVIKLER: Kira - tlf. +45 2475 3299 mail: kira@atusyd.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

  • Antal deltagere: 20
  • Lærer: JH
  • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk