Molekylær Gastronomi
Molekylær Gastronomi
v/Lektor Mathias Porsmose Clausen, Institut for Grøn Teknologi, SDU
De senere år har der været en stigende interesse for gastronomi. Særligt har molekylær gastronomi med nye alternative tilberedninger, der tager udgangspunkt i videnskabelige principper, skabt opmærksomhed. Mad er et oplagt emne for tværfaglige videnskabelige studier, idet mad er biologisk materiale, fuld af kemiske komponenter og fantastiske fysiske fænomener. Når vi spiser, resulterer madens kemiske sammensætning og fysiske struktur i dufte, smage og mundfølelse, der alle har betydning for vores smagsoplevelse.
BEMÆRK: Aktiviteten afvikles i samarbejde med UNF, hvorfor også andre end ATU'ere kan deltage
PRAKTIK: Der er ingen spisepause eller forplejning til denne aktivitet.
FIND VEJ: Du finder lokale U46 her!
AFVIKLER: Der er ingen afvikler fra ATU til stede til denne aktivitet, og du skal derfor fjernregistrere dig som deltager. Du fjernregistrerer dig ved at sende en e-mail til Janne på mail: janne@atusyd.dk på dagen, når aktiviteten starter. Afbud på dagen meldes også til Janne.
-
Antal deltagere33
-
TypeValgfri