International Camp 2018

  • Søndag, 14. oktober 2018 - 8:45 til Fredag, 19. oktober 2018 - 17:00
  • Billund Lufthavn - London/Oxford/Cambridge - Kastrup Lufthavn
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2016, 2017
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Tirsdag, 15. maj 2018 - 12:00 - men du skal logge ind først.

London & Oxbridge

Tag med ATU Syd til England i efterårsferien og besøg Oxford University, Cambridge University og universiteterne i London.

International Camp 2018 går til en af Europas mest spændende metropoler – London – og også til de verdensberømte universitetsbyer Oxford og Cambridge.

Turen er tilrettetlagt i samarbejde med alumner fra ATU, og består bl.a. af universitetsbesøg i form af en heldagsekskursion til Oxford eller Cambridge og dagsbesøg på Londons universiteter. På universitetsbesøgene får vi bl.a. indblik i eliteuniversiteternes ansøgningsprocesser, får tips og tricks til studielivet af ATU-alumner og andre unge danskere, der nu studere på Oxbridge og London universiteterne, får smagsprøver på undervisningen og det sociale liv og meget mere.

Turen byder desuden på tid i London, hvor vi skal opleve byen og kulturen i tråd med indslagene fra universitetsbesøgene. Programmet skal nok blive spændende og fyldt.

Turen giver rig mulighed for fagligt og socialt samvær med meddeltagere fra ATU Syd hele ugen igennem og også ATU Midt & Øst, som vi blandt andet besøger Oxbridge sammen med.

Program*

Søndag: Udrejse fra Billund Lufthavn og ankomst til London
Mandag: Oxford Univeristy
Tirsdag: Cambridge University
Onsdag: London universiteter
Torsdag: London
Fredag: Hjemrejse fra London til Kastrup Lufhavn (vi arbejder på at få dette ændret til Billund, men det kan ikke garanteres)
 
*Ret til ændringer forbeholdes
 

PRIS: Turen koster 4500 kr. for fly fra Billund Lufthavn og retur til Kastrup Lufthavn, transfer fra og til Heathrow, ophold, morgenmad, afbestillings- og rejseforsikring, transport t/r Oxbridge samt adgang til fælles aktiviteter.

Transport til Billund Lufthavn og fra Katrup Lufthavn, transport i London og øvrige måltider derudover er for egen regning.

TILMELDING: Årgang 2016 kan tilmelde sig først frem til mandag den 23. april, hvor tilmeldingen også åbnes for Årgang 2017.

Der er plads til 25 deltagere på turen. Hvis der er mere end 30 tilmeldte, prioriteres Årgang 2016 først og derudover tages der hensyn til øvrig deltagelse i ATUs program. Vi sender besked ud om, hvem der får plads på turen torsdag den 17. maj 2018.

Tilmelding er bindende og endelig efter indbetaling af depositum senest 1. juni 2018.

DEPOSITUM (refunderes ikke): 1500 kr., som skal indbetales senest torsdag d. 1. juni 2018 (kontooplysninger følger)

RESTBELØB: 3000 kr., som skal indbetales senest den onsdag d. 1. august 2018

  • Antal deltagere: 24
  • Lærer: JH
  • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk