Efterårsprogrammet er nu ude!

Sommerferien er over os og et nyt efterårssemester venter. Programmet for Efteråret 2022 er nu ude. Efteråret byder vanen tro på et bredt og alsidigt talentprogram, og vi tør godt garantere, at der er noget for en hver smag.

Obligatoriske seminarer

Efterårets obligatoriske program for Årgang 2020 byder på fire seminarer om Akademisk Studieliv & Karriere. Årgang 2020s 4. og sidste semester byder derfor på en studielivsdel i samarbejde med masser af alumner, en karrieredel med virksomhedsbesøg hos OBH Rådgivende Ingeniører, BESTSELLEER; Orifarm, Ewii, Socialstyrelsen, Miljøstyrelsen, Sydbank eller Paperturn, samt et seminarforløb med fokus på akademisk skriftligt arbejde fra akademisk kreativitet til processtyring af større opgaveskrivning.
 
Efterårets obligatoriske program for Årgang 2021 byder på et semester med Akademisk Videnskabelse. Semesteret vil byde på en række af fordybelsesseminarer der, hver især går i dybden med et enkelt emne. Der vil være alt fra forskning i radiologi, alderdomslitteratur, molekylær genkendelse i lægemidler, motivation og stress, solceller og meget mere. Derudover venter der Årgang 2021 et virksomhedsbesøg.
 
Tilmeldingen til de obligatoriske seminarer er åben nu og indtil 15. august kl. 12.00.
 

Valgfri aktiviteter

Endnu en gang har vi ved siden af det obligatoriske program et stærkt katalog af valgfrie aktiviteter klar. Disse valgfrie aktiviteter er et tagselvbord af spændende og fagspecifikke arrangementer. 

Fra ATUs sekretariat vil vi især anbefale følgende, som er eksklusive aktiviteter særligt tilrettelagt for deltagerne:

7. september Hovedtraumer og hjernekirurgi
27. september Blå planet og klimalitteratur
13. oktober How should we make collective decisions?
16. - 20. oktober International Camp 2022 (tilmelding er lukket)
29. oktober ATU | Model United Nations 2022
1. november På opdagelse i den anvendte matematik
22. november Matematik i robotter

Du kan læse om de enkelte valgfri aktiviteter på hjemmesiden allerede fra i dag. Flere valgfri aktiviteter ved ATU-alumner, Folkeuniversitetet, UNF, AUs offentlige foredrag i naturvidenskab m.fl. følger i løbet af august.

Tilmeldingen til valgfri aktiviteter er åben nu. Tilmelding til valgfrie aktiviteter er typisk åben indtil 3 hverdage før aktiviteten, men der er dog undtagelser hvor til- og afmeldingen lukker før. Du kan altid tjekke den seneste til-/afmeldingsfrist i bunden af aktiviteten. 

De valgfrie aktiviteter er åbne for alle ATU | Syds deltagere, og der er begrænset antal pladser pr. aktivitet. ATU kan kun på det stærkeste anbefale dig at benytte dig af disse unikke muligheder for at blive klogere på forskellige fagområder. Bemærk, at tilmelding til de valgfrie aktiviteter forpligter, da du potentielt tager en plads fra en anden.
 

Vi glæder os til et spændende efterårssemester sammen med deltagerne!