Efteråret 2016s program offentligtgjort!

Programmet for Efteråret 2016 er nu ude. Efteråret byder vanen tro på et bredt og alsidigt talentprogram, og vi tør godt garantere, at der er noget for en hver smag.
 
Fælles for alle aktiviteter er fokusset på faglighed og kvalitet.
 
Efterårets obligatoriske program for årgang 2014 byder på fire seminarer om akademisk arbejde. Der venter således Årgang 2014 et virksomhedsbesøg, et studielivsmentor-seminar, et seminar om hvordan verdens akademiske ender mødes samt et seminar om akademisk arbejde i praksis, som er en workshopdag om akademisk arbejde på universitetet.
 
Efterårets obligatoriske program for årgang 2015 står i den akademiske formidlings tegn. Årgang 2015 kan således se frem til et seminar om struktureret analyse og tekstskrivning, en række virksomhedsbesøg hos store syddanske virksomheder, et seminar om mundtlig formidling og et seminar om visuel formidling.
 
Endnu en gang har vi ved siden af det obligatoriske program et stærkt katalog af valgfri aktiviteter klar til dig. Disse frivillige aktiviteter er et tagselvbord af spændende og fagspecifikke arrangementer. Efteråret byder på alt lige fra skæve filmarrangementer ved OFF, workshops ved SDU indenfor klinisk biomekanik, psykologi, fysik, teknik, økonomi, litteratur og sprog, besøg på OUH og Biomedicinsk Laboratorium, Fysik & Teknologi camp, til spændende arrangementer ved Trapholt, Odense Teater og Brandts og meget mere. 
Du kan læse meget mere om efterårets program for respektivt årgang 2014 og 2015 i de detaljerede program, som du finder her på siden øverst til højre.