Fordybelsesseminar F: Cybersikkerhed, kvantesikker kryptografi og software engineering

Cyber
SDU Sønderborg, Alsion 2, 6400 Sønderborg: Lokale: Afventer
Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra årgang: 2023 – men du skal logge ind først.
Afdeling
Fyn
Sydjylland
Sidste tilmeldingsfrist
Torsdag, 15. august 2024 - 12:00

Efterårets obligatoriske program består primært af en række af fordybelsesseminarer. På de enkelte fordybelsesseminarer får du mulighed for at gå i dybden med et enkelt emne inden for en given faglighed. Du ser hvordan forskellige fagligheder udforskes og ny viden skabes.

Du deltager i tre ud af ti fordybelsesseminarer, og du vælger selv hvilke alt efter din interesse og hvor der er plads. Vi anbefaler meget, at du ikke lader geografi, men interesse afgøre dit valg mellem de forskellige muligheder.

Cybersikkerhed, kvantesikker kryptografi og software engineering

v/Professor, Lars Ramkilde Knudsen, Center for Industriel Software, Syddansk Universitet

Når og hvis store kvantecomputere bliver bygget, vil systemerne for sikker browsing på internettet blive knækket. Samme skæbe vil MitID få. Skal vi være bange? Nej, ikke endnu…

Fordybelsesseminaret sætter fokus på cybersikkerhed og software engineering og byder bl.a. på et oplæg om fremtiden med kvantesikker kryptografi samt workshop, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med softwareprogrammering.
 

FORMÅL

Formålet med Fordybelsesseminar F-rækken er at give et dybdegående indblik i de respektive fagligheder med afsæt i et konkret emne og specifikke cases og herunder at vise nogle af de konkrete metoder, som de forskellige discipliner bringer i anvendelse.

MEDBRING: Pc/Mac

PRAKTIK: Der er spisepause, hvor ATU sørger for forplejning. Medbring selv drikkedunk.

FIND VEJ:

AFVIKLER: Christian - tlf. +45 5016 9681 eller e-mail christian@atusyd.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

  • Antal deltagere
    34
  • Ansvarlig
    JH
  • Type
    Obligatorisk