Oprettet af Janne Hansen den 21. december 2020

Forårsprogrammet 2021 er ude nu!

Forårets obligatoriske program for Årgang 2019 handler om samarbejdsrelationer og formidling i akademisk sammenhænge. Semesteret har til formål at øge deltagernes bevidsthed omkring deres personlige styrker og svagheder og træne deres kommunikative evner, og dermed få et reflekteret og bedre kendskab til sig selv og måden, man interagerer med andre mennesker på.

Forårets obligatoriske program for Årgang 2020 skyder årgangens første semester og ATU-forløbet igang under titlen Talent & Akademia. Semesteret indledes med et seminar om talentmanagement. Herefter introduceres deltagerne til forskningstraditionernes forskellige epistemologiske og metodiske tilgange til videnskabelse. Formålet med det første semester overordnet set er, at få indsigt i, hvordan man arbejder målrettet med sit talent og sin videnskab.

Du kan læse meget mere om forårets obligatoriske program for respektivt årgang 2019 og 2020 i det detaljerede program, som du finder under de respektive aktiviteter her på hjemmesiden.

Tilmelding til de obligatoriske seminarer for Årgang 2019 lukker fredag d. 15. januar 2021 kl. 12.00.
Tilmelding til de obligatoriske seminarer for Årgang 2020 lukker mandag d. 1. marts 2021 kl. 12.00.
 
Dette betyder, at man inden fristen skal være tilmeldt alle sine obligatoriske seminarer.

Forårets valgfri program er et tagselvbord af spændende og fagspecifikke arrangementer. Du kan bl.a. blive klogere på forskningsområder som sorte huller i rummet, velfærdsteknologi, Børneværnets anbringelsespraksisser, retsmedicin, 3D-grafik, kvindelige superhelte, robotteknologi, kognitionsvidenskab og plastikforurening. Du kan desuden komme med til spændende kulturelle arrangementer ved Odense Teater, deltage i fagligt inspirerende workshops om studier i udlandet ved Project Access & Cambridge University, samt høre spændende foredrag ved Folkeuniversitetet, UNF og Offentlige foredrag i naturvidenskab ved AU. Du kan læse mere om flere af de valgfri aktiviteter på hjemmesiden allerede nu - og flere følger efter nytår!

Tilmelding til de første valgfri aktiviteter i januar og februar er allerede åbne på hjemmesiden. Tilmelding til de valgfri aktiviteter i de følgende måneder åbnes den 1. i måneden før de afvikles. F.eks. de valgfri aktiviteter i marts åbner de 1. feb. osv.
 
Vel mødt!
FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk