Oprettet af Kira Setling Rømer den 06. juli 2020

Vi takker for dette års Summer Camp

I fredags tog vi afsked vores 170 deltagere, der alle har gennemført campen på Faaborg Gymnasium, hvor vi afviklede campen for 8. år i træk!

Det var derfor med trætte øjne og tunge hjerter, at vi sagde farvel, og det var med stor glæde at se smilende deltagere, der takkede for en fantastisk uge! Men faktisk er det os, der skal takke jer deltagere!

For det første skal I simpelthen have ros for jeres store engagement og lyst til at bruge en uge af ferien på at deltage i campen sammen med os. Vi håber, at I efterfølgende kan se tilbage på en fantastisk, uforglemmelig og legendarisk uge, og vi håber, at I har nydt den lige så meget som vi har.

Derudover vil vi takke jer for en forrygende uge, fordi vi gør alt hvad vi kan for at planlægge Summer Campen, særlig i disse corona-tider har det været sværere, og det har været op til jer deltagere, at sætte rammerne for hvordan campen udmøntede sig! Og det har I virkelig!!

I familiegrupper, med afstand og masser af håndsprit som følgesvende, har I alle løftet opgaven om at passe på hinanden, og dermed sørget for, at alle fik en god oplevelse med sig hjem. Billederne taler for sig selv, hvor smil og grin tydeligt ses.

Også stor tak til tutorerne og ugens undervisere for jeres bidrag til en indholdsrig uge! Det havde slet ikke været en interessant camp uden jer! Så TAK FOR JER!

Tak for denne gang – vi glæder os til at gense Jer snart igen til de kommende obligatoriske og valgfri aktiviteter.

Billederne er taget af ATU Alumne Nicklas Boserup - I kan se flere billeder fra campen på: www.nbos.dk/atu/sc20

Vi ses på den anden side af sommeren - vi holder ferie t.o.m den 9. august

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk