Oprettet af Kira Setling Rømer den 06. juli 2020

Efterårsprogrammet er ude nu!

Efter et meget stille forårssemester, som covid-19 desværre satte et gevaldig aftryk på, så glæder vi os til at byde deltagerne velkommen tilbage på ATU til efterårssemesteret 2020.

FORÅRETS OBLIGATORISKE SEMINARER

Vi indhenter det forsømte forårssemester ved at skyde efterårssemesteret i gang med et heldagsseminarer for begge årgange, hvor årgang 2018 starter ud med Seminar J: Den gode præsentation - Forberedelsen og Seminar K: Den gode præsentation – Leveringen sammenlægges, og hvor Årgang 2019 starter ud med virtuelle introduktionsseminarer til de forskllige fakulteters videnskaber. 

OBLIGATORISKE SEMINARER:

Efterårets obligatoriske program for årgang 2018 byder på fire seminarer om Akademisk Studieliv & Karriere. Årgang 2018s 4. og sidste semester byder derfor på en studielivsdel med tilknyttet studielivsmentor-ordning, en karrieredel med virksomhedsbesøg og seminar med fokus på akademisk arbejde fra akademisk kreativitet, til processtyring af større opgaveskrivning.
 
Efterårets obligatoriske program for årgang 2019 byder på et semester med Akademisk Videnskabelse. Semesteret vil byde på en række af fordybelsesseminarer der, hver især går i dybden med et enkelt emne. Der vil være alt fra forskning i solceller, rygsmerter, nanopartikler og meget mere. Derudover venter der Årgang 2019 et virksomhedsbesøg.

VALGFRI AKTIVITETER
Endnu en gang har vi ved siden af det obligatoriske program et stærkt katalog af valgfrie aktiviteter klar. Disse valgfrie aktiviteter er et tagselvbord af spændende og fagspecifikke arrangementer. 

Fra ATUs sekretariat vil vi især anbefale følgende, som er eksklusive aktiviteter særligt tilrettelagt for deltagerne:

2. september ATU | Fokus: Cambridge, Harvard, Oxford, Yale? (Til ATU | Fokus-aktiviteter er du velkommen til at tage gymnasiekammerater med)
3. september Brandts: Provokation i kunsthistorien
17. september Afghanistans uregerlighed
21. september YouGlobe Konsulentopgave: Lav en rekrutteringsstrategi, der kan få flere til at søge elevuddannelse hos Føtex
23. september Veterinær etik
29. september Matematik i robotter
21. oktober YouGlobe Konsulentopgave: Lav en udstilling om drikkevand for Vandcenter Syd
26. oktober Bæredygtighed som forretningskoncept
2. november Biomedicinsk Laboratorium
10. november Deep Learning
17. november Odense Teater: Kammerat Napoleon – del 1
24. november Personlighedens mysterium
28. november ATU | Model United Nations 2020

Du kan læse om de enkelte valgfri aktiviteter på hjemmesiden allerede fra i dag. Flere valgfri aktiviteter ved SDU, AUs offentlige foredrag i naturvidenskab m.fl. følger i løbet af august.

Tilmeldingen til valgfri aktiviteter i september åbner 15. august, tilmeldingen til aktiviteter i oktober åbner 1. september og tilmeldingen til aktiviteter i november åbner 1. oktober. Tilmelding til valgfrie aktiviteter er typisk åben indtil 3 hverdage aktiviteten, men der er dog undtagelser hvor til- og afmeldingen lukker før. Du kan altid tjekke den seneste til-/afmeldingsfrist i bunden af aktiviteten. 

De valgfrie aktiviteter er åbne for alle ATU Syds deltagere, og der er begrænset antal pladser pr. aktivitet. ATU kan kun på det stærkeste anbefale dig at benytte dig af disse unikke muligheder for at blive klogere på forskellige fagområder. Bemærk, at tilmelding til de valgfrie aktiviteter forpligter, da du potentielt tager en plads fra en anden.

Vi glæder os til et spændende efterårssemester sammen med deltagerne!

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk