Seminar L: Studieliv

  • Torsdag, 27. august 2020 - 16:00 til 20:00
  • Odense - Nærmere info følger
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2018
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Lørdag, 15. august 2020 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Efterårets første seminar er din mulighed for at blive klogere på dig selv og studielivet igennem sparring med studerende, som deler ud af deres erfaringer. Desuden bliver du introduceret til ATUs studielivsmentor-ordning, som giver dig indblik i hvilke evner og ressourcer, der er dine styrker generelt og som studerende, samt hvad det vil sige at være studerende fagligt såvel som socialt.

Studielivsaften

v/ ATU | Vest og SDUs Vejledningscenter

Igennem forskellige oplæg og en række øvelser såsom ability spotting og ressource mapping, bliver du  klogere på dig selv som studerende fagligt og socialt. Du bliver introduceret til ATUs studielivsmentor-ordning, møder nogle af vores mentorer, samt får tips og tricks til faglige studieteknikker og det gode studieliv ved SDUs Vejledningscenter.

Seminar L: Studielivsmentor er obligatorisk for alle, men da mentoring bygger på kemi og en gensidig forpligtelse, er den videre deltagelse i studielivsmentor-ordningen frivillig. Hvis du efter Seminar L ønsker at blive mentee og få tildelt en mentor, skal du efter Seminar L aktivt tilmelde dig studielivsmentor-ordningen. Vi opfordrer på det kraftigste til at du gør dette.

Mentor og mentee-relationen er et frivilligt gensidigt engagement, hvor den fælles faglige interesse driver værket. Mentee skal drage nytte af mentors erfaring, mentor får mulighed for at få et fornyet blik på sit eget studie. Både mentor og mentee forpligter sig på at deltage seriøst og interesseret.

Program

16.00   Velkommen
16.10   Personlige styrker og menneskelige relationer
16.30   Abilityspotting 
17.15   Styrkekort 
17.45   Mentorship og mentorrelation
18.00   Spisepause
18.30   De gode studievaner v/Syddansk Universitet VejledningsCentret  
19.00   Studielivsmentorordning v/Janne Hansen, ATU | Vest
19.10   Studiedating v/studielivsalumner
20.00   Tak for i dag

Formål

Formålet med Seminar L er at sætte fokus på nogle af de styrker og evner, vi bruger på vores studie og i vores arbejde, og som er essentielle for vores arbejdsglæde og studieflow.

 

MEDBRING: Papir og pen

FIND VEJ: TBA

AFVIKLER: Janne - tlf. +45 2128 0736 mail: janne@atusyd.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

  • Antal deltagere:
  • Lærer: JH
  • Type: Obligatorisk

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk