Fordybelsesseminar F: Kreativitet, bevægelse og fordybelse

  • Torsdag, 8. oktober 2020 - 16:00 til 20:00
  • Syddansk Universitet, Campusvej 55, 5250 Odense M, Lokale: TBA
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2019
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Lørdag, 22. august 2020 - 18:00 - men du skal logge ind først.

Efterårets obligatoriske program består primært af en række af fordybelsesseminarer. På de enkelte fordybelsesseminarer får du mulighed for at gå i dybden med et enkelt emne inden for en given faglighed. Du ser hvordan forskellige fagligheder udforskes og ny viden skabes.

Du deltager i tre ud af ti fordybelsesseminarer, og du vælger selv hvilke alt efter din interesse og hvor der er plads. Vi anbefaler meget, at du ikke lader geografi, men interesse afgøre dit valg mellem de forskellige muligheder.

Kreativitet, bevægelse og fordybelse - Kan det virkelig løse morgendagens problemer?

v/Prægraduat Cand.stud. Rasmus Vestergaard Andersen & Søren Lekbo, Idræt & Sundhed, Syddansk Universitet

Brugen af bevægelse til at stimulere kreativitet og løse samfundsproblemer er et relativt nyt forskningsfelt i udvikling. 

På dette fordybelsesseminar vil faglig viden, teamudvikling, innovation og bevægelse bidrage til løsningen af en sundhedsfaglig case relateret til lokalområdet. Workshoppen vil bestå af arbejde i små-grupper, hvor kreative metoder introduceres og en faglig refleksion over disse vil danne rammen for fordybelse. Efter workshoppen vil du danne nye perspektiver på hvordan du arbejder bedst kreativt og få refleksioner til eftertanke. 

Formål

Formålet med Fordybelsesseminar F-rækken er at give et dybdegående indblik i de respektive fagligheder med afsæt i et konkret emne og specifikke cases og herunder at vise nogle af de konkrete metoder, som de forskellige discipliner bringer i anvendelse.

 

FIND VEJ: TBA

AFVIKLER: Janne- tlf. +45 2128 0736 mail: janne@atusyd.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

Fordybelsesseminar F 2019
  • Antal deltagere: 49
  • Lærer: JH
  • Type: Obligatorisk

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk