VIRTUELT | Seminar K: Orifarm

  • Tirsdag, 27. oktober 2020 - 13:00 til 16:00
  • Teams | Deltag fra din pc
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2018
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Lørdag, 15. august 2020 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Seminar K består af en række forskellige virksomhedsbesøg. På virksomhedsbesøget får du et dybdegående indblik i hvordan en branche og en specifik virksomhed, dens faglighed og organisationsstruktur fungerer. Du hører om, hvordan man omsætter teoretisk viden fra uddannelsesverdenen til praksis i erhvervslivet, når forskellige medarbejdere fortæller om, hvordan deres uddannelsesvalg har udmøntet sig til forskellige karriere og deres specifikke arbejdsopgaver og vidensområder.

Du deltager i ét virksomhedsbesøg, og du vælger selv hvilket alt efter din interesse og hvor der er plads. Vi anbefaler meget, at du ikke lader geografi, men interesse afgøre dit valg mellem de forskellige muligheder. Du skal besøge en anden virksomhed end den, som du besøgte på Seminar G.

Orifarm – et ambitiøst væksteventyr

Orifarm, der har hovedsæde i Odense er Danmarks største leverandør af lægemidler og er repræsenteret på en lang række europæiske markeder. På internationalt plan beskæftiger Orifarm i 2020 op mod 1800 medarbejdere, heraf ca. 370 i Odense.

Orifarms vision er at være "No. 1 in making Health Care a better deal”, og virksomheden er i dag den største leverandør af parallelimporterede lægemidler i Europa, en stadig større aktør indenfor generiske lægemidler.   Deres kendetegnende gule indpakning og den blå og grønne dråbe på et af Orifarms mange produkter gør dem genkendelige på det danske marked.

På besøget ved Orifarm vil du høre om de mange forskellige akademiske opgaver, som medarbejderne udfører inden for en lang række fagområder. Du vil få et grundigt indblik i virksomhedskulturen, der igennem årene har været et afgørende parameter i Orifarms succes – en kultur, hvor værdier om et stærkt samarbejde, høje ambitioner, og ansvar over for kunderne og samfundet er i højsædet. Med respekt for både kvalitet og medarbejderne i virksomheden har Orifarm udviklet sig til at være en af de største spillere på det europæiske marked , og de står stærkt på markederne for generisk medicin i Norden. Orifarm har afdelinger i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Tjekkiet, Holland, Belgien, England og Østrig. I foråret 2020 opkøbte Orifarm en række kendte brands i en større milliardhandel, som betyder en  større udvidelse af deres virksomhed og markedsområder.

Besøg Orifarm og hør om hvordan de arbejder med udvikling, salg  og markedsføring af lægemidler, så det kommer samfundet og den enkelte forbruger til gavn.
 

Program

13.00 Velkomst og præsentation af Orifarm, ved Communication Manager, Andres Lykke Sognstrup
13.45  Indkøb, teori og praksis, ved Vicepresident, Procurement, Thomas Hedegaard
14.45 Pause
15.15  Studiejob på Orifarm, ved Anne Sophie Urskov, Studerende i HR, CSR og Kommunikation
15.45 Afrunding og spørgsmål
16.00 Tak for i dag
 

Formål

Formålet med Seminar K: Virksomhedsbesøg er at få indblik i en specifik arbejdsplads virke, faglighed og kernekompetencer – hvordan omsætter uddannede akademikere deres teori til praksis inden for et fagfelt og hvilke arbejdsopgaver løses der og hvordan. Desuden får vi indblik i de mange forskellige karrieremuligheder, som den enkelte virksomhed rummer.

 

PRAKTIK: Du vil få tilsendt link til den virtuelle afvikling af seminaret via e-mail.

Du sørger selv for snacks og drikkelse til pauserne.

AFVIKLER: Janne - tlf. +45 2128 0736 mail: janne@atusyd.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

Seminar M 2018
  • Antal deltagere: 25
  • Lærer: JH
  • Type: Obligatorisk

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk