Oprettet af Kira Setling Rømer den 10. februar 2020

Tillykke til de 175 dimittender fra Årgang 2017

Torsdag d. 6.februar 2020 blev 175 syddanske talentfulde gymnasieelever hædret ved en ceremoni på Munkensdam Gymnasium, hvor eleverne modtog diplom for deres indsats på ATU | Syd. 

De 175 talentfulde unge gymnasieelever udgør Årgang 2017 på ATU | Syd, og de er dermed ottende årgang som har gennemført et unikt tilrettelagt og intensivt akademisk forløb ved siden af deres almindelige undervisning i gymnasiet. Eleverne har siden januar 2017 deltaget i et læringsfællesskab sammen med andre særligt talentfulde gymnasieelever. De har fordybet sig i et fagligt program bestående af 17 obligatoriske seminarer, mere end 200 tværfaglige valgfri aktiviteter og en Summer Camp. De valgfrie aktiviteter har bl.a. budt på en international camp med universitetsbesøg i Cambridge, Oxford og London, mange forskellige forelæsninger, workshops, mini-camps og virksomhedsbesøg med fokus på forskellige emner, samt en international model United Nations, hvor de unge talenter sammen med 1500 andre unge mennesker fra mere end 190 forskellige lande forsøger at løse forskellige politiske konflikter. 

ATU | Syd havde den store glæde at overrække diplomer til disse 175 unge talenter fra Årgang 2017 ved ceremonien Diplomoverrækkelse 2019. Diplomoverrækkelsen var en festlig markering af det syvende kuld talentfulde deltagere, som gennemfører ATU-forløbet i Region Syddanmark. De talentfulde unge har gennem de sidste to år tilegnet sig faglige kompetencer og inspiration indenfor både humaniora, samfunds- og naturvidenskab såvel som styrkede studiekompetencer og personlige kompetencer. 

Programmet bød på velkomsttale ved Janne Hansen, Leder af ATU | Syd, dimissionstale ved Anette Lund, Studiechef v/SDU og elevtale af Marie-Louise Lykke Nielsen, Vejle Tekniske gymnasium & Jonas Møller Nielsen, Tietgen Handelsgymnasium. Mellem talerne vil der være musikalske indslag ved dimittender selv. Diplomerne blev overrakt til de unge talenter af leder af ATU Syd, Janne Hansen, i samarbejde med rektor og talentkoordinator fra de 41 respektive gymnasier. Det hele mundede ud i en reception, hvor der blev serveret et glas vin og lidt godt til ganen. 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk