Føtex: Lav en rekrutteringsstrategi

  • Torsdag, 26. november 2020 - 16:00 til 20:00
  • Føtex Rosengårdscentret, Ørbækvej 75, 5220 Odense SØ
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2018, 2019
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Mandag, 23. november 2020 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Uddannelsesudviklingsaktivitet, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af undervisningsmateriel til udfordrende fagforløb i gymnasiet.

Lav en rekrutteringsstrategi for Føtex

v/Faglærer i dansk og markedskommunikation Gitte Søby Madsen, YouGlobe, & service-personalechef Pia Klinkgaard, Føtex Odense

Føtex tilbyder en lang række forskellige elevuddannelser som f.eks. elitebager, gourmetslagter med speciale i delikatesse eller management trainee. Men det kan være en udfordring at få unge til at søge ind på elevuddannelserne. Pia Klinkgaard, der er service-personalechef hos Føtex i Odense, fortæller om virksomheden og de forskellige elevuddannelser – og vil gerne have jeres ideer til budskaber og metoder, der kan tiltrække flere unge. 

I kommer til at arbejde med målgrupper, appelformer og kommunikationskanaler, og I lærer om, hvordan hjernen kan blive mere kreativ, når man skal idéudvikle. Bagefter skal I selv udvikle ideer til kommunikationsprodukter og aktiviteter, der kan få flere til at søge en elevplads hos Føtex. I fremlægger jeres ideer og får feedback af Pia Klinkgaard. 

Virksomhedsbesøget er en del af et undervisningsforløb, målrettet talentfulde elever i gymnasiet, hvor eleverne skal fungere som konsulenter – i dette tilfælde for Føtex. Derfor får I også mulighed for at give feedback på selve undervisningsmaterialet, inden det bliver publiceret.

PRAKTIK: Der er spisepause, men ingen forplejning. Så husk madpakken!

FIND VEJ: Du finder Føtex her!

AFVIKLER: Janne- tlf. +45 2128 0736 mail: janne@atusyd.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

 

  • Antal deltagere: 25
  • Lærer: JH
  • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk