VIRTUELT | ATU | Fokus: Cambridge, Harvard, Oxford, Yale?

  • Onsdag, 2. september 2020 - 16:00 til 20:00
  • Zoom
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2015, 2016, 2017, 2018, 2019
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Fredag, 28. august 2020 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Studieorienteret workshop om at studere i udlandet. Hør, hvad det vil sige at studere i udlandet og få tips og tricks til hvordan du opnår dine drømme om studier i udlandet.

Cambridge, Harvard, Oxford, Yale? Få hjælp til din ansøgning til et eliteuniversitet!

v/Project Access, Danish Students Abroad, Cambridge University m.fl.

Universiteter med navne som Harvard, Oxford, Cambridge og Yale lyder som universiteter, som man kun hører om i film og tv-serier. Alligevel er der flere og flere danskere som søger, og kommer ind på, verdens absolut top universiteter. Men hvordan kommer du ind på de universiteter, hvordan vælger du hvilket top-universitet er det rette for dig, og hvem kan hjælpe dig på din vej? Kom med når ATU i samarbejde med Project Access inviterer til workshop om ansøgning, optag, hjælp og finansiering. Workshoppen byder på oplæg fra Project Access, Admissions and Outreach Officer fra University of Cambridge samt danske udlandsstuderende fra Project Access og Danish Students Abroad, som alle deler ud af deres erfaring med at komme ind og læse i udlandet. 

Aktiviteten er et samarbejde imellem Project Access og ATU. PA er et internationalt non-profit start-up, der hjælper kandidater uanset baggrund ind på topuniversiteter over hele kloden, ved at trække på et stort mentornetværk, så du kan få en personlig mentor der har erfaring med at komme ind på netop dit drømmestudie på dit drømmeuniversitet. 

Så hvis du drømmer om at læse i udlandet om måske endda på et af verdens bedste universiteter kan du ikke starte for tidligt! Uanset om du ikke har besluttet dig for, hvad eller hvor du gerne vil læse eller allerede er gået i gang med din ansøgning kan denne aktivitet hjælpe dig på vej.
 

Program

16.00 Welcome w/ATU
16.05 Why study abroad and where to get help w/Oliver Hinnerskov Haulund, Chief Operating Officer | Project Access International & BSc.stud. | Management Science, University College London
16.35 Where to get help w/Yasmin El Youssef, Nordic Study Abroad Community
16.40 Were to get help w/Alexander Bennet Larsen, Danish Students Abroad
16.45 Where to get help w/Oliver Hinnerskov Haulund, Project Access
16.50 Application process and student experience - EU w/BA.stud. Patric de Jesus, Dance, Folkwang Universität der Künste
17.30 Break
17.40 Application process and student experience - United Kingdom w/Admission & Outreach Officer, Cambridge University
18.20 Break
18.50 Application process and student experience - United States w/BA.stud. Katrine Østerby, Human Ecology, Climate Politics and Sustainable Energy, College of the Atlantic
19.30 Q&A panel
20.00 Thank you and goodbye w/ATU & Project Access
 

TILMELDING

ATU | Fokus: Cambridge, Harvard, Oxford, Yale? er det næste arrangement, hvor I har mulighed for at invitere venner med, og hvor vi også inviterer særligt interesserede klasser fra jeres gymnasier til at være med.

Tilmeld jeres venner her!
 
 

PRAKTIK: Du vil få tilsendt link til den virtuelle aktivitet via mail. Du sørger selv for mad og drikkelse til de små pauser i løbet af aktiviteten.

AFVIKLER: Janne - tlf. +45 2128 0736 mail: janne@atusyd.dk, kontaktes hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

 

  • Antal deltagere: 200
  • Lærer: JH
  • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk