Oprettet af Kira Setling Rømer den 15. januar 2020

To års talentforløb nærmer sig enden

I lørdags afsluttede Årgang 2017 deres ATU-forløb af med deres allersidste obligatoriske seminar.

Vi havde fornøjelsen at runde 3.g’erne af med et afslutningsseminar i form af en konferencedag med Linda Greve som vært, hvor programmet bød på tre forsker-oplæg, postersessions med deltagernes egne forskningsdesign, samt afslutningsmiddag.

Gennem de tre forsker-oplæg, fik deltagerne indblik i forskernes forskningsområder med udgangspunkt i, hvad kritisk tænkning betyder for deres arbejde som forsker, og hvordan det er at arbejde som forsker.

Deltagerne blev præsenteret for følgende emner:

  • "Security as a Fundamental Human Need" v/Vincent Keating, Lektor ved Department of Political Science and Public Management
  • "When I am an Old Woman" v/Peter Simonsen, Professor ved Institut for Kulturvidenskab
  • "Universet og vores oprindelse" v/Mads Toudal Frandsen, Lektor ved Institut for Fysik

Vi rundede konferencedagen af med tre runder af postersessions, hvor deltageren præsenterede deres forskningsdesign til SRP/SRO/SOP eller anden opgave. De tre runder postersessions var en god øvelse af den visuelle og mundtlige fremstilling, hvor deltagerne også gav hinanden feedback på deres design.

Vi siger tak for jeres to år på ATU, og tak for en god afslutning! Når enden er god, er alting godt. Derfor ser vi særligt frem til at overrække jeres diplomer den 6. februar 2020! 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk