AFLYST | Seminar C: Introduktion til Naturvidenskab & Teknik

  • Onsdag, 1. april 2020 - 16:00 til 20:00
  • SDU Odense, Campusvej 55, 5230 Odense M
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2019
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Søndag, 1. marts 2020 - 12:00 - men du skal logge ind først.

OBS!!! SEMINARET ER DESVÆRRE AFLYST som følge af og opbakning til regeringens seneste udmelding vedr. covid-19 på pressemødet 23. marts 2020 kl. 15.00. Vi arbejder på at finde en ny dato på et senere tidspunkt, hvor seminaret kan gennemføres. Mere info følger snarest muligt!

Vi skyder jeres første semester og ATU-forløbet igang under titlen Talent & Akademia. I løbet af semesteret introduceres vi til forskningstraditionernes forskellige epistemologiske og metodiske tilgange til videnskabelse. Formålet med det første semester overordnet set er, at vi får indsigt i, hvordan man arbejder målrettet med sit talent og sin videnskab.

Introduktion til Naturvidenskab & Teknik

Naturvidenskab og Teknik som videnskab spænder meget bredt. Der forskes og undervises i emner lige fra det første liv i rummet teoretisk set til syntetisk biologi og robotter i praktisk anvendelse som svar på fremtidens udfordringer. Den naturvidenskabelige metode er kernen i dette arbejde. For at opnå naturvidenskabelig viden gør man brug af empiri, modellering og forskellige repræsentationsformer, således alle disse videnskaber knytter sig til hypoteser og teorier.

På dette introduktionsseminar gennemgås den naturvidenskabelige metode, og hvad man kan bruge den til. Seminaret introducerer naturvidenskaben og teknikken gennem forskellige naturvidenskabelige metoder fra forskellige fag, og viser således, hvad der adskiller den naturvidenskabelige metode fra f.eks. humaniora. 

Program

16.00 Velkommen
16.00 Mini-forlæsning Naturvidenskabeligt Fakultet
16.30 Mini-forelæsning Teknisk Fakultet
17.00 Workshops
17.30 Spisepause
18.00 Workshops - fortsat
19.50 Afrunding
20.00 Tak for i dag

Workshops

Du deltager i én ud af seks workshops.
 
Mere info følger snarest!

Formål

Seminar C: Introduktion til Naturvidenskab & Teknik har blandt andet til formål igennem forskellige cases at give jer indsigt i de konkrete naturvidenskabelige metoder, som man beskæftige sig med på Naturvidenskab og Teknik.

 

PRAKTIK: Der er spisepause, hvor ATU sørger for forplejning. Medbring selv drikkedunk og evt. snacks.

AFVIKLER: Janne - tlf. +45 2128 0736 mail: janne@atusyd.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

 

  • Antal deltagere:
  • Lærer: JH
  • Type: Obligatorisk

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk