Oprettet af Kira Setling Rømer den 22. oktober 2019

Når udlandet frister – 24 deltagere på inspirationstur til England

Vi ser tilbage på en fantastisk uge fyldt med et tætpakket program og mange spændende oplevelser i selskab med 24 seje, friske deltagere.

Turen blev tilrettelagt i samarbejde med alumner fra ATU, og bestod bl.a. af universitetsbesøg i form af en heldagsekskursion til Oxford, Cambridge og dagsbesøg på Londons universiteterne: London University College, Imperial College og London School of Economics.

På universitetsbesøgene fik deltagerne bl.a. indblik i eliteuniversiteternes ansøgningsprocesser, tips og tricks til studielivet af ATU-alumner og andre unge danskere, der nu studerer på Oxbridge og London universiteterne, smagsprøver på undervisningen og det sociale liv og meget mere.

Udover universitetsbesøg, har deltagerne oplevet London på sightseeingtur, besøgt British Museum, deltaget i Formal Hall ved Jesus College, set teaterstykket ”The Mousetrap”, været til forelæsninger om arkæologi, molekylær biologi, og egyptiske hieroglyffer og meget mere.

Vi siger tak for en dejlig uge, og håber at alle er kommet hjem med ny inspiration til fremtidige studier og karriere samt netværker.

Vi glæder os allerede til International Camp 2020!

Du kan se billeder og video fra turen på vores facebookside eller på vores instagramside

 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk