Odense Universitetshospital (DATOEN ÆNDRES)

  • Torsdag, 1. august 2019 - 15:00 til 19:00
  • SDU på OUH, J. B. Winsløws Vej 19, 5000 Odense C, Lokale: TBA
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2017, 2018
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Torsdag, 15. august 2019 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Sundhedsvidenskabelig aktivitet, hvor du besøger Odense Universitetshospital og hør om det medicinske arbejde i sundhedssektoren. Fem afdelinger åbner dørene og giver et indblik i deres arbejde og forskning.

Odense Universitetshospital

v/Adjunkt Randi Bilberg m.fl, SDU ved OUH

Vi besøger Odense Universitetshospital, hvor du får mulighed for at se to af fem afdelinger og møde personalet og forskere. Ved tidligere besøg har vi bl.a. besøgt:

Afdelingen for Strålebehandling – her ser du udstyret, som bruges til moderne stråleterapi af cancer, hører om avanceret billedbehandling og dosimetri og møder læger samt strålefysikere.

Nuklearmedicinsk Afdeling – her oplever du isotoplaboratoriet og cyclotronen, hvor afdelingen fremstiller de kortlivede isotoper samt hører om PET-skanning og PET-CT-skanning. Du får mulighed for at møde afdelingens læger og radiokemikere.

Klinik for Molekylær Endokrinologisk Behandling – i daglig tale "stamcellelaboratoriet". Her oplever du et moderne forskningslaboratorium og møder nogle af medarbejderne.

Gynækologisk Afdeling – denne afdeling har højt specialiseret funktion indenfor behandling af gynækologiske kræftsygdomme. Her skal du besøge OUH’s robotcenter og forhåbentlig får du lov at besøge en af robotterne der måske er i funktion på det tidspunkt.

Psykiatrisk Afdeling - her oplever du Enheden for Alkoholforskning og de mange sundhedsmæssige spørgsmål, som der forskes i ifm. alkohol.

Besøget starter og slutter i plenum med lidt at spise og mulighed for at høre om og stille supplerende spørgsmål til afdelingerne.

PRAKTIK: SDU giver kage ved ankomst og en sandwich under opsamlingen - så lad madpakken blive hjemme.

FIND VEJ: Du finder SDU ved OUH her! Lokale TBA. HUSK at registrere dig hvis du er i bil og parkerer ved SDU på OUH - se hvordan her.

AFVIKLER: TBA

  • Antal deltagere: 55
  • Lærer: JH
  • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk