Odense Teater: Den Mystiske Sag om Hunden i Natten

  • Mandag, 30. september 2019 - 19:00 til 22:30
  • Odense Teater, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C, Mødested: Foran teatersalen i ODEONs foyer
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2017, 2018
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Torsdag, 29. august 2019 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Kulturvidenskabelig aktivitet på Odense Teater, hvor du bliver klogere på dramaturgi, skuespil og instruktion. Oplev prøveforløb, tal med teatrets ansatte og se forestillingen ”Den Mystiske Sag om Hunden i Natten”.

Bemærk at du skal sætte TO DAGE af, hvis du vil deltage i denne aktivitet:

DEL 1: Tirsdag d. 3. september kl. 17.00-19.00

DEL 2: Mandag 30. september kl. 19.00-22.30

Den Mystiske Sag om Hunden i Natten

v/Odense Teater

Kom med bag om scenetæppet på Odense Teater og ind under huden på teaterverdenen. Med afsæt i stykket Den Mystiske Sag om Hunden i Natten oplever du, hvordan dramaturger, professionelle skuespillere og instruktører arbejder med processen fra prisvindende roman til manuskript til sceneprøver og den endelige forestilling.

Denne aktivitet er to-delt og foregår over 2 dage – man skal deltage begge dage. Den første dag er et besøg på teatret, hvor du først overværer sceneprøverne og bagefter får mulighed for at tale med både instruktøren og nogle af skuespillerne. Hør om hvordan de arbejder med stykket fra den store helhed til de aller mindste detaljer. Den anden dag oplever du den færdige produktion, når vi ser den færdige forestilling.

Forestillingen

Den Mystiske Sag om Hunden i Natten er en gribende og morsom fortælling om at være anderledes og om at overvinde sin største frygt

Den 15-årige Christopher bor alene med sin far. Han kan aflæse de mest kryptiske matematiske formler, men kommer til kort, når det drejer sig om aflæsninger af ansigter og sociale ligninger. Som han selv siger, går han på specialskole, fordi »jeg er matematiker, men har lidt problemer med min adfærd«.

En aften finder Christopher naboens hund myrdet, og da ingen lader til at ville opklare mordet, begynder han mod sin fars vilje selv at efterforske sagen. Efterforskningen sender ham hovedkulds på en rejse ud i virkelighedens kaotiske verden. Undervejs afslører han en hemmelighed, der vender op og ned på det liv, han kender.

Det prisvindende drama har lagt både teaterpublikum og anmeldere i hele verden for sine fødder med sin forførende rejse ind i et anderledes sind. Et sind, der ser den verden, vi tror, vi kender på nye og overraskende måder.

BEMÆRK: Denne aktivitet er delt over to dage. Tilmelding forudsætter deltagelse i både del 1 og 2 begge dage.

FORBEREDELSE: Del 1 er i høj grad samtale med instruktør og skuespillere på forestillingen. Denne samtale kommer i høj grad til at være drevet af dine spørgsmål - så sørg for at have tænkt over hvad du gerne vil vide og have nogle spørgsmål parat.

PRAKTIK: Der er ingen spisepause eller forplejning

FIND VEJ: Du finder ODEON her!

AFVIKLER: Kira - tlf. +45 5383 6945 mail: kira@atusyd.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

  • Antal deltagere: 25
  • Lærer: JH
  • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk