Seminar M: Sydbank

 • Mandag, 18. november 2019 - 13:30 til 16:30
 • Sydbank, Peberlyk 4, 6200 Aabenraa
 • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
  Årgang: 2017
 • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
 • Sidste tilmeldingsfrist: Torsdag, 15. august 2019 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Seminar M består af en række forskellige virksomhedsbesøg. På virksomhedsbesøget får du et dybdegående indblik i hvordan en branche og en specifik virksomhed, dens faglighed og organisationsstruktur fungerer. Du hører om, hvordan man omsætter teoretisk viden fra uddannelsesverdenen til praksis i erhvervslivet, når forskellige medarbejdere fortæller om, hvordan deres uddannelsesvalg har udmøntet sig til forskellige karriere og deres specifikke arbejdsopgaver og vidensområder.

Du deltager i ét virksomhedsbesøg, og du vælger selv hvilket alt efter din interesse og hvor der er plads. Vi anbefaler meget, at du ikke lader geografi, men interesse afgøre dit valg mellem de forskellige muligheder. Du skal besøge en anden virksomhed end den, som du besøgte på Seminar G.

Sydbank - meget mere end penge

Sydbank blev etableret i 1970 ved en sammenslutning af 4 mindre, sønderjyske lokalbanker og har siden via fusioner og tilkøb bredt sig ud over det meste af Danmark. Hensigten med skabelsen af den sønderjyske regionalbank var at sikre, at en bank med rod i landsdelen havde tilstrækkelig finansiel styrke, kvalitet og kompetence til at kunne betjene de voksende enheder i erhvervslivet. Sydbank er i dag en af Danmarks største banker med en markedsandel i pengeinstitutsektoren på 6-11 pct. afhængigt af kundesegment, ca. 2.100 medarbejdere og 84 filialer (heraf 3 i Tyskland).

Men Sydbank er meget mere end penge. Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser. Kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne – og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet ”Den blå tråd”.

Besøg Sydbank og hør om hvordan de rådgiver om og arbejder med banking, investeringer og meget mere.

Program

13.30 Velkommen og intro til Sydbank v/HR-partner Carsten Bo Hansen

14.00  Afdelingsoplæg

 • Aktieanalyse og ESG inden for investering v/Aktieanalysechef Jacob Pedersen
 • Hvad arbejder Kommunikation med og hvordan arbejder Sydbank med CSR v/Kommunikationschef Louise Degn-Hansen
 • Pause
 • Hvad er en stresstest og hvordan arbejder Sydbank med økonomi-data v/Afdelingsleder i Økonomistyring Kim Nissen 
15.45 Opsamling
16.00 En slentretur igennem Sydbanks hovedsæde
16.30 Tak for i dag

PRAKTIK: Der er ingen spisepause eller forplejning ved dette seminar, men Sydbank giver kaffe og snack i pausen.

FIND VEJ:  Kommer du i bil, skal du køre til parkeringsbommen vest for indkørslen til hovedindgangen. Ved bommen er der samtaleanlæg til receptionen. Du fortæller receptionen, at du er fra Akademiet for Talentfulde Unge og skal deltage i et arrangement med Else Guldager. Vær opmærksom på, at parkeringspladsen er stor  - så kom i god tid. Ingen må parkere ved hovedindgangen!

AFVIKLER: Kira - tlf. +45 5383 6945 mail: kira@atusyd.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

Seminar M 2017
 • Antal deltagere: 35
 • Lærer: JH
 • Type: Obligatorisk

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk