Seminar M: Orifarm

  • Torsdag, 21. november 2019 - 13:00 til 16:00
  • Energivej 15, 5260 Odense S, Mødested: Receptionen
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2017
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Torsdag, 15. august 2019 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Seminar M består af en række forskellige virksomhedsbesøg. På virksomhedsbesøget får du et dybdegående indblik i hvordan en branche og en specifik virksomhed, dens faglighed og organisationsstruktur fungerer. Du hører om, hvordan man omsætter teoretisk viden fra uddannelsesverdenen til praksis i erhvervslivet, når forskellige medarbejdere fortæller om, hvordan deres uddannelsesvalg har udmøntet sig til forskellige karriere og deres specifikke arbejdsopgaver og vidensområder.

Du deltager i ét virksomhedsbesøg, og du vælger selv hvilket alt efter din interesse og hvor der er plads. Vi anbefaler meget, at du ikke lader geografi, men interesse afgøre dit valg mellem de forskellige muligheder. Du skal besøge en anden virksomhed end den, som du besøgte på Seminar G.

De gule fra Orifarm - forretningsdrift i Orifarm

Orifarm er en af Danmarks store medicinalvirksomheder og en af Odense største private virksomheder, med i alt 1200 medarbejdere i Europa.

Orifarms vision er at være "No. 1 in making Health Care a better deal”, og er i dag den største leverandør af parallelimporterede lægemidler i Europa.  Hvem kender ikke De gule fra Orifarm eller et andet af Orifarms mange produkter på det danske marked. 

På besøget ved Orifarm vil du høre om de mange forskellige akademiske opgaver, som medarbejderne udfører inden for en lang række fagområder, og få et grundigt indblik i virksomhedskulturen, der igennem årene har været et afgørende parameter i Orifarms succes. Med respekt for både kvalitet og medarbejderne i virksomheden har Orifarm udviklet sig til at være den største parallelimportør af lægemidler i Europa, og de står stærkt på markederne for generisk medicin i Norden. Orifarm har afdelinger i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Tjekkiet, Holland, England og senest også i Østrig.

Besøg Orifarm og hør om hvordan de arbejder med udvikling og salg af lægemidler, og hvordan de markedsfører dem – så det kommer samfundet og den enkelte forbruger til gavn.

Program

13.00 Velkomst og præsentation af Orifarm v/Communication Manager Andres Lykke Sognstrup
13.45 Rundtur i produktionen v/Warehouse & Facility Manager Per Sørensen
14.15  Studiejob på Orifarm v/Pharmaceut-studerende & ATU-alumne Maria Stoltz-Andersen
14.45 Indkøb, teori og praksis v/Vice President Procurement Thomas Hedegaard
15.45 Afrunding og spørgsmål
16.00 Tak for i dag

PRAKTIK: Der er ingen spisepause eller forplejning ved dette seminar.

FIND VEJ: Du finder Orifarm her!

AFVIKLER: Janne - tlf. +45 2128 0736 mail: janne@atusyd.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

 

Seminar M 2017
  • Antal deltagere: 25
  • Lærer: JH
  • Type: Obligatorisk

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk