Et ledelsesdilemma om drift og udvikling

 • Onsdag, 27. marts 2019 - 16:00 til 20:00
 • SDU Kolding, Universitetsparken 1, 6000 Kolding, Lokale: 31.40
 • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
  Årgang: 2017, 2018
 • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
 • Sidste tilmeldingsfrist: Fredag, 22. marts 2019 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Ledelsesteoretisk aktivitet om hvordan man opbygger dynamisk ageren i en organisation og samtidigt sikre, at en virksomhed kan følge med/ændre sig i takt med udviklingen i markedet. 

Et ledelsesdilemma om balancen mellem drift og udvikling - Et mysterium om virksomheders succes og fiasko. 

v/Stud.Cand.merc. Christina Volf, Forretnings- & Markedsudvikling, Syddansk Universitet Kolding.

Forandringshastigheden er i dag på sit højeste, og dermed er forandringsledelse en helt essentiel del af det at være leder i dag. Det er ikke kun levende organismer, som bør forandre sig i takt med udviklingen, men også menneskelige konstruktioner – blandt andet i form af virksomheder. Det er dermed de virksomheder, som formår at tilpasse sig ændringerne i omverdenen, der overlever på lang sigt. Men kan dette lade sig gøre i praksis? Og hvordan?

Kom med og hør en fortælling fra den virkelige verden, hvor vi sammen vil gennemgå en virksomhed, som oplevede enormt succes gennem mange år til at opleve betydelig fiasko. Oplægget bliver afholdt som en workshop, hvor vi vil arbejde med en case virksomhed, som det hele tager udspring i. Herfra vil vi forsøge at finde frem til årsagen til virksomhedens succes og fiasko i en dynamisk verden. Lad os sammen finde ud af, om I kunne have truffet beslutninger, som kunne have ledt til at virksomheden bevarede successen, eller om I havde truffet de samme valg og endt med fiasko? 

Uanset hvilke forudsætninger og baggrund du kommer med, så vil alle kunne være med til denne workshop. Eftersom forandringsledelse altid vil være af afgørende betydning for en virksomhed, så kom og vær med til at opleve essensen af dette – det kunne jo være, at du har en leder gemt indeni, har et kreativt mindset, fingeren på pulsen, eller bare er nysgerrig på virksomheders overlevelse?

Efter denne workshop vil I gå herfra med nogle helt centrale teorier og begreber, hvorved I dermed vil have bedre forståelse af virksomheder og deres ageren i en dynamisk verden, samt hvad det kræver for en virksomhed at komme til tops og holde sig på toppen.

Program

16.00 Velkommen
16.05 Arbejde med en case fra virkelighedens verden
 • Herunder blive klogere på strategisk ledelse af virksomheder
 • Blive klogere på markedets indvirkning på virksomheder
 • Blive klogere på hvordan man træffer de/det rette valg
 • Kunne bruge modeller til at analysere på fortiden og kunne sige noget om fremtiden

20.00 Tak for i dag

Undervejs i programmet er der spisepause, rundtur på SDU campus Kolding samt mulighed for at tale og stille spørgsmål om hvordan det er læse på uni - herunder HA + Cand.merc. 

PRAKTIK: Der er spisepause, men ingen forplejning. Så husk madpakken!

FIND VEJ: Du finder lokale 31.40 på 3. plan her! Kommer du i bil, så notér dig om parkeringsreglerne på dette kort!

AFVIKLER: Kira - tlf. +45 5383 6945 mail: kira@atusyd.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

 • Antal deltagere: 33
 • Lærer: JH
 • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk