Oprettet af Kira Setling Rømer den 17. december 2018

Programmet for foråret 2019 er nu udgivet!

Forårets obligatoriske program for Årgang 2017 handler om samarbejdsrelationer og formidling i akademisk sammenhænge. Semesteret har til formål at øge deltagernes bevidsthed omkring deres personlige styrker og svagheder og træne deres kommunikative evner, og dermed få et reflekteret og bedre kendskab til sig selv og måden, man interagerer med andre mennesker på.

Forårets obligatoriske program for Årgang 2018 skyder årgangens første semester og ATU-forløbet igang under titlen Talent & Akademia. Semesteret indledes med et seminar om talent og flow. Herefter introduceres deltagerne til forskningstraditionernes forskellige epistemologiske og metodiske tilgange til videnskabelse. Formålet med det første semester overordnet set er, at få indsigt i, hvordan man arbejder målrettet med sit talent og sin videnskab.

Du kan læse meget mere om forårets obligatoriske program for respektivt årgang 2017 og 2018 i det detaljerede program, som du finder her på siden øverst til højre eller under de respektive aktiviteter her på hjemmesiden.

Tilmelding til de obligatoriske seminarer for Årgang 2017 lukker tirsdag d. 15. januar 2019 kl. 12.00.
Tilmelding til de obligatoriske seminarer for Årgang 2018 lukker torsdag d. 7. februar 2019 kl. 12.00.
 
Dette betyder, at man inden fristen skal være tilmeldt alle sine obligatoriske seminarer.

Forårets valgfri program er et tagselvbord af spændende og fagspecifikke arrangementer. Du kan bl.a. møde Danmarks fremmeste forskere ved Eliteforsk, komme bag kulisserne på OUH og Biomedicinsk Laboratorium, komme med til spændende kulturelle arrangementer ved Odense Teater m.fl, deltage i fagligt inspirerende workshops om studier i udlandet ved Project Access, NSAC og Minerva og hvordan man skriver det gode CV & Ansøgning, samt høre spændende foredrag ved Folkeuniversitetet og UNF. Du kan læse mere om de valgfri aktiviteter på hjemmesiden efter nytår!

Tilmelding til de første valgfri aktiviteteter i februar åbner tirsdag d. 1. januar 2019 på hjemmesiden. Tilmelding til de valgfri aktiviteter åbnes den 1. i måneden før de afvikles. F.eks. de valgfri aktiviteter i marts åbner de 1. feb. osv.
 
 
FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk