Oprettet af Kira Setling Rømer den 05. december 2018

Når enden er god er alting godt

I lørdags afsluttede Årgang 2016 deres ATU-forløb af med deres allesidste obligatoriske seminar.
 
Vi havde fornøjelsen at runde 3.g’erne af med et afslutningsseminar i form af en konferencedag med Linda Greve som vært, hvor programmet bød på fem forsker-oplæg, postersessions med deltagernes egne forskningsdesign samt afslutningsmiddag med quiz og pakkeleg.

Gennem de fem forsker-oplæg, fik deltagerne indblik i de forskellige forskeres videnskab med udgangspunkt i, hvad det vil sige at være menneske.

Deltagerne kunne udforske i følgende emner:

  • "Mennesket som bærer af politiske rettigheder og frihedsrettigheder: hvem, hvor, hvordan?” v/Michael Seeberg, Lektor ved Institut for Statskundskab
  • "Hvad vil det sige at være menneske?" v/Jane Ebsen Morthorst, Lektor ved Biologisk Institut
  • "When I am an Old Woman" v/Peter Simonsen, Professor ved Institut for Kulturvidenskab
  • "Nysgerrighed" v/Mads Toudal Frandsen, Lektor ved Institut for Fysik
  • "Hvad vil det sige at være menneske - men udgangspunkt i den kvindelige iværksætter" v/Gitte Rosenbaum, Adjunkt ved Institut for Marketing & Management

Vi rundede konferencedagen af med fire runder af postersessions, hvor deltageren præsenterede deres SRP-design - en god øvelse af den visuelle og mundtlige fremstilling, samt fik de mulighed for at få feedback på SRP-designet.

Vi siger tak for jeres to år på ATU, og tak for en god afslutning! Når enden er god er alting godt, og derfor ser vi frem til at overrække jeres diplomer den 17. januar 2019 på Sct. Knuds Gymnasium!

Tak til Nicklas Boserup, ATU alumne - årgang 2015, for at bistå med fotograferingen. Se flere billeder fra dagen her!

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk