Oprettet af Kira Setling Rømer den 29. oktober 2018

International Camp 2018 - en akademisk, kulturel og social uge

Så er vi tilbage på kontoret igen efter en uges International Camp i London og Oxbridge. Vi ser tilbage på en fantastisk uge fyldt med et tætpakket program og mange spændende oplevelser i selskab med 21 seje, friske deltagere.

Turen blev tilrettelagt i samarbejde med alumner fra ATU, og bestod bl.a. af universitetsbesøg i form af en heldagsekskursion til Oxford, Cambridge og dagsbesøg på Londons universiteterne: London University College, Imperial College, King’s College London og London School of Economics.

På universitetsbesøgene fik deltagerne bl.a. indblik i eliteuniversiteternes ansøgningsprocesser, tips og tricks til studielivet af ATU-alumner og andre unge danskere, der nu studerer på Oxbridge og London universiteterne, smagsprøver på undervisningen og det sociale liv og meget mere.

Udover universitetsbesøg, har deltagerne oplevet London på sightseeingtur, set teaterstykket ”Les Miserables”, været til forelæsninger om filosofi, molekylær biologi, fysiologi og gambling i England i det 18. århundrede, hørt om praktik i udlandet ved virksomheden Nova Founders Capital samt British Museum og meget mere.

Vi siger tak for en dejlig uge, og håber at alle er kommet hjem med ny inspiration til fremtidige studier og karriere samt netværker.

Vi glæder os allerede til International Camp 2019!

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk