Oprettet af Janne Hansen den 07. februar 2018

Forårets valgfri program 2018 er ude nu!

Forårssemesteret er nu skudt godt i gang med obligatoriske seminarer for begge årgange, og det er nu tid til også at tage hul på forårets valgfri program. Foråret byder vanen tro på et bredt og alsidigt valgfrit program, og vi tør godt garantere, at der er noget for en hver smag.

Endnu en gang har vi ved siden af det obligatoriske program et stærkt katalog af valgfrie aktiviteter klar til dig. Disse valgfrie aktiviteter er et tagselvbord af spændende og fagspecifikke arrangementer. Efteråret byder på alt lige fra workshops ved SDU indenfor bl.a. netværks- & relationsledelse, psykologi, fysik, vindenergi, tysk politik, lingvistik mm., besøg på OUH, Biomedicinsk Laboratorium, Gram Lergrav og Danish Aerospace til spændende arrangementer ved Folkeuniversitetet, UNF, Odense Teater, Brandts, Odense Internationale Film Festival, Ungdomsfolkemødet og meget mere.

Foråret byder på mange forskellige emner som kikkertkirugi, idégenerering, politikere og sociale medier, supercomputere, neurobiologi, psykologi og meget mere. Du kan bl.a. møde Danmarks fremmeste forskere ved Eliteforsk, komme bag kulisserne på OUH, Biomedicinsk Laboratorium, Gram Lergrav og i Odense ZOO, komme med til spændende kulturelle arrangementer ved Odense Teater og Brandts Kunstmuseum m.fl, deltage i fagligt inspirerende workshops om studier i udlandet ved Project Access, NSAC og Minerva og hvordan man skriver det gode CV & Ansøgning, samt høre spændende foredrag ved Folkeuniversitetet og UNF.

Du kan læse meget mere om forårets valgfri aktiviteter for respektivt årgang 2016 og 2017 i det detaljerede program, som du finder her på siden øverst til højre.

Tilmelding til de valgfri aktiviteteter i februar og marts åbner torsdag d. 8. februar 2018.

 
 
FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk