Oprettet af Kira Setling Rømer den 30. januar 2018

Hæder for stort engagement og akademisk potentiale

Torsdag den 18. januar 2018 havde ATU Syd den store glæde at overrække diplomer til disse 230 unge talenter fra Årgang 2015 ved Dimission 2018. Dimissionen var en festlig markering af det sjette kuld talentfulde deltagere, som gennemførte ATU-forløbet i Region Syddanmark. De talentfulde unge har gennem de sidste to år tilegnet sig faglige kompetencer og inspiration indenfor både humaniora, samfunds- og naturvidenskab såvel som styrkede studiekompetencer og personlige kompetencer. 

Programmet bød på velkomsttale ved Janne Hansen, Leder af ATU Syd, dimissionstale ved Anette Lund, Studiechef v/SDU og elevtale af Jacob H. Guldager, Aabenraa Statsskole, & Christina Antoinetta Vasilescu, Sct. Knuds Gymnasium. Mellem talerne var der musikalske indslag ved dimittender selv - såsom "Livstræet" og "Kom tilbage til mig". Diplomerne blev overrakt til de unge talenter af leder af ATU Syd, Janne Hansen, i samarbejde med rektor og talentkoordinator fra de 43 respektive gymnasier. Det hele mundede ud i en reception, hvor der blev serveret et glas vin og lidt godt til ganen. 

Vi på Akademiet vil savne Jer alle men vi vil se frem til at se Jer igen som studerende, undervisere eller måske i en anden sammenhæng med Akademiet. Vi ønsker Jer alle held og lykke med studentereksamen til sommer!

Se dimplomliste over dimittenderne med hjemmehørende gymnasium i spalten "download".

Se billeder fra dimissionen her!

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk