Seminar K: Formidlingens værktøjskasse

  • Tirsdag, 1. maj 2018 - 16:00 til 20:00
  • Kolding Gymnasium, Skovvangen 10, 6000 Kolding
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2016
  • Afdeling: - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Onsdag, 17. januar 2018 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Forårssemesteret rundes af med Seminar K, som sætter fokus på hvordan man visuelt kan understøtte sin kommunikation og træne sig selv til at overbringe budskaber på en let forståelig og overbevisende måde.

Seminaret introducerer dig til forskellige visuelle virkemidler og træningsværktøjer, der kan understøtte dig i din kommunikation til og med andre når du f.eks skal holde oplæg.

Formidlingens værkstøjskasse

v/Lauge Vagner Rasmussen, CEO Pitcherific

Det er en afgørende kompetence at kunne overbringe et budskab let forståeligt og overbevisende, til den modtager du har i tankerne. De gode idéer og det vigtige budskab er ikke nok i sig selv. Den måde du vælger at præsentere din viden og dig selv på er afgørende for om du kommer igennem med dit budskab. Hvad nytter det at kunne finde kuren til kræft, hvis man ikke kan præsentere sine fund og viden på en letforståelig og overbevisende måde for andre forskere, lægestanden og den almene befolkning.

På dette seminar lærer du hvordan du bruger visuelle virkemidler på f.eks. slides, således at de understøtter dig effektivt i din præsentation og dermed gør dit budskab overbevisende. Du får også en intro til træningsværktøjet Pitcherific, som vil guide dig til at levere et skarpt budskab om det så er i ATU-sammenhæng, til eksamen, jobsamtale eller i studierådet.

Seminaret består af 2 dele. Første del handler om at formidle et klart og overbevisende budskab og vil tage udgangspunkt i øvelser på Pitcherific.com og feedback fra dine medstuderende. Anden del handler om at understøtte dit budskab visuelt, så det bliver endnu lettere forståeligt, følelsesmæssigt påvirker og rationelt underbygger, det som præsenteres. 

Program

16.00 Velkommen
16.30 Oplæg og øvelser: Bedre budskaber
17.30 Spisepause
18.00 Oplæg og øvelser: Super slides
20.00 Tak for denne gang

FORBEREDELSE: Opret dig som bruger på Pitcherific - du har fået et link til dette via mail.Du skal desuden forberede et pitch om dit ønskestudie på 30. sek. ved hjælp af skabelonen "Mit ønskestudie", som du finder inde på Pitcherific. Brug max. 30 min på at forberede dig.

MEDBRING: Pc (husk at den skal være opladet og medbring desuden oplader), papir og pen

AFVIKLER:  Kira - tlf. 5383 6945, kontaktes hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

  • Antal deltagere:
  • Lærer: JH
  • Type: Obligatorisk

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk