Oprettet af Kira Setling Rømer den 20. december 2017

Forårets obligatoriske program for 2018 er klart!

Forårets obligatoriske program for Årgang 2016 handler om Akademisk formidling og Samarbejde. Semesteret har til formål at øge deltagernes bevidsthed omrking vigtigheden af klar kommunikation samt gøre deltagerne klogere på sig selv og andre i forbindelse med teamwork.

Forårets obligatoriske program for Årgang 2017 handler om Akademisk Tankegang og Metode. Semesteret indledes med et seminar om talent og flow. Herefter sættes der fokus på de videnskabelig grundpiller såsom etik, og deltagerne introduceres til de faglige hovedgrupper og deres metoder, som vi beskæftiger os med på ATU, nemlig: naturvidenskab, humaniora, samfundsvidenskab inkl. business, sundhedsvidenskab og Teknik. 

Du kan læse meget mere om forårets obligatoriske program for respektivt årgang 2016 og 2017 i det detaljerede program, som du finder her på siden øverst til højre eller under de respektive aktiviteter her på hjemmesiden.

Tilmelding til de obligatoriske seminarer for Årgang 2016 åbner fredag d. 22. december 2017 og lukker onsdag d. 17. januar 2018.
Tilmelding til de obligatoriske seminarer for Årgang 2017 åbner mandag d. 15. januar 2018 og lukker tirsdag d. 30. januar 2018.

Forårets valgfri program bliver offentliggjort torsdag den 8. februar 2018. Disse valgfri aktiviteter er et tagselvbord af spændende og fagspecifikke arrangementer. Foråret byder på mange forskellige emner som kikkertkirugi, idégenerering, politikere og sociale medier, supercomputere, neurobiologi, psykologi og meget mere. Du kan bl.a. møde Danmarks fremmeste forskere ved Eliteforsk, komme bag kulisserne på OUH, Biomedicinsk Laboratorium, Gram Lergrav og i Odense ZOO, komme med til spændende kulturelle arrangementer ved Odense Teater og Brandts Kunstmuseum m.fl, deltage i fagligt inspirerende workshops om studier i udlandet ved Project Access, NSAC og Minerva og hvordan man skriver det gode CV & Ansøgning, samt høre spændende foredrag ved Folkeuniversitetet og UNF.

Tilmelding til de første valgfri aktiviteteter i februar og marts åbner torsdag d. 8. februar 2018.
 
FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk