Oprettet af Kira Setling Rømer den 20. november 2017

Akademiet besøgte toppen af verdens bedste studiebyer

International Camp 2017 - turen gik til London

Efterårsferien bød på en uges International Camp i London og Oxbridge. Vi ser tilbage på en fantastisk uge fyldt med et tætpakket program og mange spændende oplevelser i selskab med de sejeste, friske deltagere.

Turen blev tilrettelagt i samarbejde med alumner fra Akademiet, og bestod bl.a. af universitetsbesøg i form af en heldagsekskursion til enten Oxford eller Cambridge og dagsbesøg på Londons universiteter.

På universitetsbesøgene fik deltagerne bl.a. indblik i eliteuniversiteternes ansøgningsprocesser, tips og tricks til studielivet af Akademi-alumner og andre unge danskere, der nu studere på Oxbridge og London universiteterne, smagsprøver på undervisningen og det sociale liv og meget mere.

Udover universitetsbesøg, har deltagerne oplevet London på sightseeingtur, set teaterstykket ”Witness of the Prosecution”, væ- ret til forelæsninger på The Royal Institution of Great Britain, overværet retssager i The Royal Court of Justice og besøgt Camden Town, St. Pauls Cathedral, Shakespeare’s Globe, Winston Churchill War Rooms, Victoria & Albert Museum og Natural History Museum og meget mere.

Vi siger tak for en dejlig uge, og håber at alle er kommet hjem med ny inspiration til fremtidige studier og karriere samt netværker.

Du kan finde flere skønne billeder fra turen på vores facebook side her!

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk