Nye vinkler på Murakamis forfatterskab

  • Onsdag, 15. november 2017 - 17:30 til 19:15
  • SDU Odense, Campusvej 55 5230, Odense M, Lokale: U 150
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2015, 2016
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Fredag, 10. november 2017 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Introduktion til forfatterskabet og det nye værk 'Killing Commendatore' (2018)

v/Mette Holm, oversætter og cand.mag. i japansk

Murakami forundrer og tryllebinder læsere verden over. På trods af hans værkers kompleksitet formår han igen og igen at skabe fascinerende læseoplevelser, der lokker os ind i en magisk verden, vi ikke har lyst til at forlade igen.

Trods den umiddelbare indlevelse kunne mange af os nok alligevel bruge en nøgle til at forstå, hvad det egentlig er, vi oplever, når vi læser Murakami. For hvad betyder det, at de værker, vi læser på dansk, er oversat fra en anden sprogtradition? Og hvordan oversætter man de magiske ord til et helt andet medium – filmen?

Kom dybere ind i Murakamis verden, og bliv klogere på, hvordan hans nye storværk 'Killing Commendatore' (2018) hænger sammen med resten af forfatterskabet. Lær også to af Murakamis tidlige værker bedre at kende: 'Norwegian Wood' og 'Trækopfuglens krønike'.

Uanset om du er Murakami-veteran eller først lige har ladet dig betage af hans forunderlige verdener, vil forelæsningsrækken være en øjenåbner til og en vej dybere ind i et særpræget og fortryllende forfatterskab.

 

BEMÆRK: Denne aktivitet FJERNREGISTRERES og afvikles af Folkeuniversitetet, hvorfor også andre end Akademiets deltage kan deltage.

PRAKTIK: Der er ingen spisepause eller forplejning.

FIND VEJ: Du finder lokale U150 nær indgang K! HUSK at registrere dig hvis du er i bil og parkerer ved SDU - se kort over parkeringsforhold og parkeringsprocedure ved SDU Odense her!

AFVIKLER: FJERNREGISTRERING! DER ER INGEN AFVIKLER TIL DENNE AKTIVITET. Du bedes sende mail/sms til Kira, hvor du skriver din ankomst eller tage selfie evt med flere og sende til Kira - tlf. +45 5383 6945 mail: kira@ungetalenter.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

  • Antal deltagere: 11
  • Lærer: JH
  • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk