Talent & Transformation

  • Torsdag, 12. oktober 2017 - 13:30 til 18:30
  • Videnbyen, Cortex Park 24, 5230 Odense M, Lokale: Cortex Lab
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2015, 2016
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Mandag, 9. oktober 2017 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Talent & Transformation

v/Technology Denmark

Er du god nok til at tiltrække fremtidens talent? Har du styr på digitalisering af din forretningsmodel?

Tiltrækning og udvikling af talenter er helt afgørende for at få succes som virksomhed. Ikke mindst, når det handler om de få og eftertragtede medarbejdere, f.eks. IT-specialisterne.

I løbet af de kommende år er det afgørende, at organisationer tager stilling til, hvordan de digitaliserer og transformerer deres forretningsmodel. Udfordringer, der både hver for sig og sammen stiller store ledelsesmæssige krav til organisationen.

Med eventen ’Talent & Transformation’ stilles der skarpt på talenterne og deres betydning for virksomhedens udvikling. Her bygger vi bro imellem talenterne og de virksomheder, der gerne vil tiltrække dem samtidig med, at vi her gør dig klogere på såvel din egen som virksomhedens rolle i den digitale transformation. Vi diskuterer udfordringer, perspektiver og løsninger sammen med nogle af landets absolut førende virksomhedsledere, talenter og innovatører.

Vi samler virksomhedsledere, specialister og nye talenter med interesse for IT, digital transformation, ledelse og talentudvikling.

Til eventet 'Talent & Transformation' vil der bl.a. være oplæg og paneldebat ved danske og internationale topledere (på dansk), CEO-pitching, hvor direktører på 2 min. skal fortælle, hvorfor deres virksomhed er særligt interessant, mulighed for sparring og samtale med serieiværksættere og sidst, men ikke mindst, musik og højt humør. 

Program

13.30-14.00 Check-in og networking 

14.00-14.15 Velkomst ved dagens vært Jonathan Løw og Peter Revsbech, Bestyrelsesformand i Technology Denmark 

14.15-15.00 Key note med Martin Ingemansson, Managing Director Facebook Nordic Tema: Fremtidens talenter – hvem er de, hvad kræves af dem, og hvordan tiltrækker vi dem? 

15.00-15.15 Kaffepause  

15.15-16.00 Paneldebat med: Lisa Bønsdorff Dalsgaard, Stifter og Direktør hos GoodiePack.com,  Henrik Zillmer, CEO of AirHelp, Jimmy Maymann, serieiværksætter og tidl. CEO for Huffington Post og nu topdirektør i AOL, Martin Ingemansson, Managing Director Facebook Nordic  Tema: Fremtidens digitale forretningsmodeller 

16.00-16.40 Meet & Greet med Key notes / Talent fair 

16.40-17.00 Musikalsk indslag ved Andrea Lykke 

17.00-17.45 Interview med Jimmy Maymann v/Jonathan Løw Tema: Fremtidens digitale talenter og vindervirksomheder 

17.45-18.30 Networking
 

PRAKTIK: Der er ingen spisepause eller forplejning, så husk madpakken!

FIND VEJ: Du finder Cortex Park her! Du finder Cortex LAB her! HUSK at registrere dig hvis du er i bil og parkerer ved Cortex Park - se kort over parkeringsforhold og parkeringsprocedure ved Cotex Park her!

AFVIKLER: Janne - tlf. +45 2128 0736 mail: janne@ungetalenter.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

 

  • Antal deltagere: 33
  • Lærer: JH
  • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk