Seminar G7: Danfoss

  • Onsdag, 22. november 2017 - 13:00 til 16:00
  • Nordborgvej 81, 6430 Nordborg, Mødested: Receptionen
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2016
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Onsdag, 15. november 2017 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Seminar G består af en række forskellige virksomhedsbesøg. På virksomhedsbesøget får du et dybdegående indblik i hvordan en branche og en specifik virksomhed, dens faglighed og organisationsstruktur fungerer. Du hører om, hvordan man omsætter teoretisk viden fra uddannelsesverdenen til praksis i erhvervslivet, når forskellige medarbejdere fortæller om, hvordan deres uddannelsesvalg har udmøntet sig til forskellige karriere og deres specifikke arbejdsopgaver og vidensområder.

Du deltager i ét virksomhedsbesøg, og du vælger selv hvilket alt efter din interesse og hvor der er plads. Vi anbefaler meget, at du ikke lader geografi, men interesse afgøre dit valg mellem de forskellige muligheder.

Danfoss – engineering tomorrow

Danfoss er en dansk industrivirksomhed, som blev stiftet som Dansk Køleautomatik- og Apparatfabrik i 1933 af ingeniør Mads Clausen, I dag er Danfoss en globalt førende virksomhed med fokus på energibesparende løsninger, som nedbringer energiforbrug og omkostninger. Virksomhedens brede vifte af produkter bruges indenfor flere forskellige områder, bl.a. nedkøling i fødevareindustrien, air conditioning og varmeanlæg, styresystem i elektriske motorer m.fl. Med hovedkontor i Nordborg, beskæftiger Danfoss ca. 23.000 mennesker og har salgsafdelinger i 47 lande på verdensplan.

På besøget hører du om Danfoss’ arbejde generelt. Besøget rundes af med en tur gennem produktionen og Mads Clausens gamle kontor. 

Program

13.00 Velkommen og intro til Danfoss

13.30 Karriere og Studieliv v/HR 

14.15 Guidet tur i A-bygning med historisk tilbageblik 

15.00 Produktionstur 

16.00 Tak for idag 

PRAKTIK: Der er ingen spisepause eller forplejning ved dette seminar.

AFVIKLER: Kira - tlf. +45 5383 6945 mail: kira@ungetalenter.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

Seminar G 2016
  • Antal deltagere: 40
  • Lærer: JH
  • Type: Obligatorisk

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk