Seminar G5: Sydbank

 • Torsdag, 9. november 2017 - 12:30 til 16:00
 • Peberlyk 4, 6200 Aabenraa, Mødested: Receptionen
 • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
  Årgang: 2016
 • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
 • Sidste tilmeldingsfrist: Torsdag, 2. november 2017 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Seminar G består af en række forskellige virksomhedsbesøg. På virksomhedsbesøget får du et dybdegående indblik i hvordan en branche og en specifik virksomhed, dens faglighed og organisationsstruktur fungerer. Du hører om, hvordan man omsætter teoretisk viden fra uddannelsesverdenen til praksis i erhvervslivet, når forskellige medarbejdere fortæller om, hvordan deres uddannelsesvalg har udmøntet sig til forskellige karriere og deres specifikke arbejdsopgaver og vidensområder.

Du deltager i ét virksomhedsbesøg, og du vælger selv hvilket alt efter din interesse og hvor der er plads. Vi anbefaler meget, at du ikke lader geografi, men interesse afgøre dit valg mellem de forskellige muligheder.

Sydbank – meget mere end penge

Sydbank blev etableret i 1970 ved en sammenslutning af 4 mindre, sønderjyske lokalbanker og har siden via fusioner og tilkøb bredt sig ud over det meste af Danmark. Hensigten med skabelsen af den sønderjyske regionalbank var at sikre, at en bank med rod i landsdelen havde tilstrækkelig finansiel styrke, kvalitet og kompetence til at kunne betjene de voksende enheder i erhvervslivet. Sydbank er i dag en af Danmarks største banker med en markedsandel i pengeinstitutsektoren på 6-11 pct. afhængigt af kundesegment, ca. 2.100 medarbejdere og 84 filialer (heraf 3 i Tyskland).

Men Sydbank er meget mere end penge. Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser. Kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne – og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet ”Den blå tråd”.

Besøg Sydbank og hør om hvordan de rådgiver om og arbejder med banking, investeringer og meget mere.

Program

12.30 Velkommen v/HR-partner Jannie Westerholm

12.45 Intro til Sydbank v/HR-manager Anne Uldbjerg

13.15 Karriere i Sydbank

 • Noget for dig? v/HR-partner Jannie Westerholm
 • Hvad laver man som rådgiver? v/Private Banker Henrik Køhn
 • Indblik i rollen som nyuddannet kandidat v/Kvantitativ Analytiker Mette S. Kristensen

14.00 Refleksion

14.10 Rundvisning - Dealerhal og Sydbank Direkte

14.30 Kaffepause

14.45 Hvad er en bank? Hvorfor er kredit vigtigt? v/Afdelingsdirektør Kredtit Michael Christensen

15.15 Performance, ledelse & ledelsesrytmer v/Private Banking Direktør Thomas Hansen

15.45 Refleksion

16.00 Tak for i dag

PRAKTIK: Der er ingen spisepause eller forplejning ved dette seminar, men Sydbank giver kaffe og snack i pausen.

FIND VEJIngen må parkere ved hovedindgangen!. Kommer du i bil, skal du køre til parkeringsbommen vest for indkørslen til hovedindgangen. Ved bommen er der samtaleanlæg til receptionen. Du fortæller receptionen, at du er fra Akademiet for Talentfulde Unge og skal deltage i et arrangement med Jannie Westerholm. 

AFVIKLER: Janne - tlf. +45 2128 0736 mail: janne@ungetalenter.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

Seminar G 2016
 • Antal deltagere: 35
 • Lærer: JH
 • Type: Obligatorisk

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk